ازکجا بفهمیم دیابت بی مزه داریم؟+ عوارض دیابت بی مزه-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

ازکجا بفهمیم دیابت بی مزه داریم؟+ عوارض دیابت بی مزه

دیابت بی مزه نوعی از دیابت است که با تشخیص به موقع، می‌توان آن را درمان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، با شنیدن نام دیابت اولین چیزی که به ذهن ما القا می‌شود ازدیاد قند خون است، اما وجود دیابت همیشه به معنای ازدیاد قند خون نیست. در واقع پیش از آنکه دیابت در اثر ازدیاد قند خون اتفاق بیفتد ممکن است بدون هیچ ارتباطی با بیماری مرتبط با قند خون، در اثر مشکلات مغزی یا کلیوی ایجاد شود.

واژه دیابت در اصل به معنای پر ادراری یا تکرر ادرار است، این بیماری با توجه به وجود یا عدم وجود قند در ادرار به دو دسته دیابت ملیتوس (شیرین) و دیابت اینسیپیدوس (بی مزه) تقسیم می‌شود.

دیابت بی مزه یا دیابت اینسیپیدوس یک بیماری نادر ناشی از عدم تعادل مایعات در بدن است.

در این گزارش علائم و روش‌های درمان دیابت بی مزه را به شما معرفی می‌کنیم.

علائم دیابت بی مزه

۱- تشنگی زیاد

۲-تولید مقدار زیادی ادرار رقیق

۳- تکرر ادرار

علائم دیابت بی مزه در کودکان

۱- پوشک‌های سنگین و مرطوب با وجود تعویض مکرر دائماً

- ادرار غیر ارادی

- اختلال خواب

- استفراغ

- یبوست

- تاخیر در رشد

- کاهش وزن

- تشنگی زیاد

عوارض دیابت بی مزه در صورت عدم درمان

- کم آبی بدن

- کمبود بزاق در دهان

- تغییر در خاصیت ارتجاعی پوست

- تشنگی

- خستگی

- عدم تعادل در الکترولیت بدن که موجب بروز عوارضی مانند ضعف، تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، گرفتگی عضلات و گیجی می‌شود.

اقدامات مناسب برای پیشگیری از دیابت بی مزه

به محض بروز این علائم به پزشک مراجعه کنید تا اقدامات لازم برای درمان شما اتخاذ شود.

دیابت بی مزه که در هنگام تولد یا مدت کوتاهی پس از تولد وجود دارد معمولاً علت ژنتیکی دارد و این علت ژنتیکی توانایی کلیه‌ها را در باز جذب ادرار کاهش می‌هد.

علل بروز دیابت بی مزه

دیابت بی مزه زمانی رخ می‌دهد که بدن نمی‌تواند سطح مایعات بدن را به درستی متعادل کند. هنگامی که سیستم تنظیم کننده مایعات به درستی کار می‌کند، کلیه‌ها می‌توانند این تعادل را حفظ کنند. کلیه‌ها مایعات موجود در جریان خون را از بین می‌برند.

بدن همچنین می‌تواند مایعات اضافی را از طریق تعریق، تنفس یا اسهال از بین ببرد.

هورمونی به نام هورمون ضد دیورتیک (ADH) به کنترل سرعت یا کندی ترشح مایعات بدن کمک می‌کند. هورمون آنتی دیورتیک در قسمتی از مغز به نام هیپوتالاموس ساخته شده و در غده هیپوفیز، غده کوچکی در قاعده مغز وجود ذخیره می‌شود. نقص در این هورمون ممکن است منجر به دیابت بی مزه شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار