نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

تاثیر واکسیناسیون در آمار فوت بیماران دیابتی‌ مبتلا به کرونا

رئیس انجمن دیابت ایران گفت: بیماران مبتلا به دیابت در کشور توجه بیشتری به واکسیناسیون کرونا داشتند و این امر باعث کاهش مرگ این بیماران بر اثر ابتلا به این بیماری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، اسدالله رجب افزود: بیش از هشت میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند که کمتر از ۱۰ درصد آنها به دیابت نوع یک مبتلا بوده و افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بیش از دیابتی های نوع یک به کرونا مبتلا شده و حتی منجر به مرگ و میر نیز شد.

وی اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام شده، ۲۲ درصد قربانیان کرونا مبتلا به دیابت بودند که با افزایش واکسیناسیون، این آمار کاهش محسوسی داشت و البته علاوه بر تزریق واکسن آنها باید با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، از سلامت خود مراقبت بیشتری کنند.

رئیس انجمن دیابت ایران تصریح کرد: این بیماران باید روزانه چند بار قند خون خود را کنترل کنند، دریافت مجدد نسخه برای داروهای خود و آنچه ممکن است، لازم باشد در داروها یا رژیم غذایی خود انجام دهند و با ارائه دهنده خدمات درمانی خود تماس بگیرند.

به گفته رجب، مبتلایان به دیابت باید با دور کردن استرس و ترس از خود و نوشیدن کافی آب، دمای بدن خود را کنترل و توصیه های بهداشتی را دنبال کنند، آنها همچنین به طور مرتب باید دست های خود را با صابون و آب بشویند یا از محلول های ضدعفونی کننده استفاده کنند.

وی تاکید کرد: دیابتی ها باید از تماس نزدیک با افراد بیمار خودداری کرده و اگر کسی بیمار است، سرفه یا عطسه می کند، از وی دوری کنند، اگر به علایم تنفسی مبتلا هستند، در خانه بمانند و دیگران و ارائه دهندگان خدمات درمانی را از این شرایط مطلع کنند.

این متخصص غدد و متابولیسم تصریح کرد: هنگام عطسه یا سرفه، بینی و دهان را با یک دستمال یا آرنج بپوشانند و دستمال را در سطل زباله بیاندازید.

رییس انجمن دیابت ایران تصریح کرد: مبتلایان به دیابت اگر بیماری را به خوبی کنترل کرده باشند، خطر این که فرد در اثر ابتلا به کرونا علایم حاد را تجربه کنند، به اندازه دیگر افراد عادی است و باید تعداد دفعات مراجعه آنها در روزهای کرونایی به داروخانه کمتر شود.

رجب افزود: فرد مبتلا به دیابت باید دستگاه تست قند داشته باشد و دفعات بیشتری قند خون خود را اندازه گیری کند و در صورت قرنطینه خانگی، علاوه بر تیم درمانی کرونا با پزشک معالج خود نیز در ارتباط باشد تا از نظر کنترل دیابت راهنمایی مناسب را انجام گیرد.

اکنون حدود ۴۱۵ میلیون نفر در دنیا به دیابت مبتلا هستند. همچنین ۸.۸، درصد جمعبت بزرگسال دنیا به این بیماری گرفتار است.

پیش‌بینی می شود که تا سال ۱۴۱۹ تعداد مبتلایان به این بیماری به ۶۴۲ میلیون نفر می رسد. بیماری دیابت در ایران نیز به سرعت در حال رشد بوده و تا سال ۱۴۱۹ بیش از ۹ میلیون ایرانی به این بیماری مبتلا خواهند بود./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار