پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛

بین ۸۰ هزار تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان قربانی کرونا شدند

بین ۸۰ هزار تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان قربانی کرونا شدند سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: حدود ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان در سراسر جهان بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان جهانی بهداشت در گزارشی اعلام کرد: ۸۰ تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان تا ماه مه سال جاری بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند که نشاندهنده ضرورت در اولویت بودن آنان برای تزریق واکسن است.

در گزارش این سازمان که روز گذشته (پنج شنبه) منتشر شد، آمده است: از میان جمعیت ۱۳۵ میلیون نفری کادر درمان و مراقبان سلامت در جهان بین ۸۰ تا ۱۸۰ هزار نفر در فاصله ژانویه ۲۰۲۰ تا مه ۲۰۲۱ بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ فوت کرده اند.

"تدروس آدهانوم" - دبیر کل سازمان جهانی بهداشت - با انتقاد از نابرابری در توزیع واکسن در جهان تاکید کرد: کادر درمان باید ابتدا در برابر این بیماری واکسینه شوند.

به گزارش این سازمان، اطلاعات موجود از ۱۱۹ کشور نشان می‌دهد به طور میانگین از میان هر پنج نفر از کادر درمان در جهان دو نفر به طور کامل در برابر کروناویروس واکسینه شده اند. در آفریقا کمتر از یک دهم کادر درمان به طور کامل در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه شده اند این درحالیست که در بسیاری از کشورهای با درآمد بالا بیش از ۸۰ درصد کادر درمان واکسن کروناویروس را دریافت کرده اند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت افزود: ما از تمامی کشورها درخواست کرده ایم تا تمامی کادر درمان و مراقبان سلامت را در کنار دیگر گروههای پرخطر در اولویت تزریق واکسن قرار دهند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار