پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است
رئیس‌جمهور در اردبیل؛

سوت راه آهن اردبیل نهایتا تا یک سال و نیم دیگر باید به صدا درآید

رئیس‌جمهور با بیان اینکه راه آهن اردبیل نهایتا تا یک سال و نیم دیگر باید افتتاح شود گفت: راه‌آهن اردبیل باید خیلی زودتر از این زمان، بهره‌برداری می‌شد، اما متأسفانه بیش از دو دهه طول کشید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ظهر امروز در بدو ورود به مرکز استان و بازدید از پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه ضمن عرض سلام و ادب خدمت مردم استان اردبیل اظهار داشت: راه‌آهن اردبیل باید خیلی زودتر از این زمان، بهره‌برداری می‌شد، اما متأسفانه بیش از دو دهه طول کشید.

وی بیان کرد: انتظاری که در راستای اجرای این پروژه کشیده شده نسبت به شروع کار پروژه انتظار بالایی است و خیلی طولانی مدت شده که به همین منظور فکر می‌کنم کار مداوم و مستمری برای تکمیل این پروژه باید انجام یابد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: راه‌آهن اردبیل پروژه‌ای است که بسیاری از مسائل را حل می‌کند تا بخشی از کارها با جدیت دنبال شود و طبق پیش‌بینی‌های به عمل آمده این پروژه حدأکثر ظرف مدت یک و نیم سال آینده افتتاح می‌شود و بنده با احتیاط مسئله زمان‌بندی افتتاح را مطرح می‌کنم، چرا که باید زودتر از این بازه زمانی شاهد افتتاح این پروژه باشیم.

رئیسی ادامه داد: ارتباط با مردم توسط دولت و وزیران غنیمت است، چرا که از نزدیک در جریان خواسته‌های مردم قرار می‌گیریم و بی‌شک انجام چیزی که خواسته مردم است بیش از هرمسئله دیگری حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: برای ما در حال حاضر افتتاح یا آغاز به کار پروژه‌ای آن چنان مهم نیست و در مقابل اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام بیش از هر مسئله‌ای حائز اهمیت‌تر است که سبب نارضایتی مردم شده است.

رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم در طول این سفرها بتوانیم بخشی از نیاز مردم را برطرف کنیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار