برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

رئیس جمهور به زنجان سفر می کند

رئیس جمهور به زنجان سفر می کند در آستانه سفر استانی رییس جمهور به استان زنجان، جلسه هماهنگی و توافق دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت دار این استان عصر امروز برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر در آستانه سفر استانی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور به استان زنجان که در هفته های آتی صورت خواهد گرفت، جلسه هماهنگی و توافق دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت دار این استان عصر امروز (سه‌شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر ضرورت تکمیل و تجهیز طرح های نیمه تمام عمرانی در استان ها، گفت: دولت با کمک خیرین و بخش خصوصی به دنبال آن است تا ضمن تکمیل و تجهیز طرح های نیمه تمام عمرانی، توافقات و طرح های جدید را به منظور اشتغالزایی و توسعه و آبادانی استان های کشور با تمام توان پیگیری کند.

همچنین معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: باید در اجرای طرح های عمرانی و معدنی ملاحظات محیط زیستی در اولویت باشد.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فن آوری، بهداشت، درمان‌ و آموزش‌پزشکی، فرهنگ‌ و‌ ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان صنعت، معدن و تجارت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون اجرایی رییس جمهور، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار زنجان و معاونین وزرا و نمایندگان دستگاه های مختلف حضور داشتند، تصمیمات و ترتیبات لازم درخصوص توافقات میان دستگاه های اجرایی و بانک های عامل با استانداری زنجان به منظور اجرای طرح های اولویت دار در راستای تسریع در رفع مشکلات، اشتغالزایی و ازدواج جوانان در این استان اتخاذ شد.

همچنین اجرای طرح های مرتبط با آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، ایجاد پایگاه های سلامت، ساخت خوابگاه های دانشجویی، تجهیز دانشگاه ها، اکتشافات معدنی، توسعه شهرک های صنعتی، تکمیل طرح های فاضلاب شهری، ساخت و تکمیل سالن های نمایش، سینماها و مجتمع های فرهنگی، اشتغالزایی زنان روستایی و سرپرست خانوار، ارایه تسهیلات ازدواج به جوانان، اصلاح نقاط حادثه خیز جاده ها و آزاد راه های استان، ساماندهی گلزار شهدای استان، پروژه های آبرسانی و ساخت و تکمیل مجتمع و سالن های ورزشی بحث، بررسی و تصویب شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار