عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر

فرانسه: ایران برای جلوگیری از تشدید تنش‌ به مذاکرات احیای برجام برگردد

فرانسه: ایران برای جلوگیری از تشدید تنش‌ به مذاکرات احیای برجام برگردد در نشست امروز نماینده آمریکا در امور ایران با تروئیکای اروپایی، فرانسه خواستار ازسرگیری مذاکرات احیای برجام در وین شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست امروز «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، با تروئیکای اروپایی در پاریس، مقامی از فرانسه بدون اشاره به بدعهدی‌های طرف‌های غربی، از ایران خواست تا فعالیت‌های هسته‌ای خود را کاهش دهد و خواستار ازسرگیری مذاکرات احیای برجام در وین شد.

نشست با سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در حالی امروز در پاریس برگزار شد که وزارت خارجه فرانسه نیز مدعی شد اکنون زمانی حساس برای نجات دادن توافق برجام است.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در بخشی از سخنان خود مدعی شد: «برای ایران ضروری است تا فعالیت‌های هسته‌ای خود را که مغایر با توافق برجام انجام می‌دهد، هرچه سریع‌تر قطع کند و فوراً توافق را ازسربگیرد.»

ساعاتی پیش رابرت مالی در پیامی از دیدار با «چوی جونگ کان» معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی و بحث درباره توافق هسته‌ای ایران خبر داد و نوشت: «در پاریس دیداری با چوی جونگ کان، معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی داشتم و درباره تلاش برای ازسرگیری مذاکرات برجامی بحث کردیم.»

در حال حاضر ۶ دور مذاکره میان طرف‌های برجامی در وین و با هدف احیای توافق هسته‌ای ایران انجام شده است، اما با کارشکنی آمریکا در رفع تحریم‌ها، هنوز مذاکرات به نتیجه مشخصی نرسیده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار