محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

واکنش سپاهان به ادعای پرسپولیس

مربی تیم فوتبال سپاهان به اعتراض باشگاه پرسپولیس مبنی بر تغییر زمین بازی با نفت مسجد سلیمان واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم‌های فوتبال سپاهان و نفت مسجد سلیمان در هفته دوم لیگ برتر به جای بازی در مسجد سلیمان در ورزشگاه اختصاصی فولاد به مصاف هم رفتند. علت این اتفاق، نامساعد بودن شرایط ورزشگاه خانگی نفت عنوان شد.

 

تغییر محل برگزاری این مسابقه اعتراض باشگاه پرسپولیس را در پی داشت. افشین پیروانی سرپرست این تیم مدعی شد بین تیم‌های لیگ برتر تبعیض وجود دارد.


علیرضا مرزبان مربی تیم سپاهان در واکنش به این اعتراض گفت: تغییر محل برگزاری بازی از دست ما خارج بود. اگر مسجد سلیمانی‌ها «اوکی» می‌دادند در همان زمین هم بازی می‌کردیم، ولی وقتی خودشان بر این باور بودند نمی‌شود آنجا بازی کرد، این موضوع ما را تبرئه می‌کند.

 

مربی سپاهان که با رادیو تهران گفتگو می‌کرد، افزود: فصل گذشته در زمین‌های خیلی بدتری بازی کردیم و امتیازاتی از دست دادیم که اعتراض هم نداشتیم.

 

مرزبان در خصوص عملکرد دروازه بان اتریشی سپاهان هم تاکید کرد: «کریس» فوق العاده خوب کار می‌کند. او احساس انسانی بزرگی دارد. بازیکنان بزرگی داریم که جزو روشنفکر‌های فوتبال ایران هم هستند! آن‌ها این احساس را به کریس دادند که در خانه خودش است. او با خانواده اش به ایران آمده است. همسر کریس هم از بودن در ایران خوشحال و راضی است و این مسئله به کریس هم کمک می‌کند.

 

مربی سپاهان در پایان در پاسخ به این سئوال که کدام تیم‌ها را مدعی قهرمانی در لیگ برتر می‌داند؟ گفت: همیشه یکسری مدعیان از پس‌کوچه‌ها می‌آیند که کسی انتظارش را ندارد، ولی روی کاغذ استقلال، پرسپولیس، گل گهر و فولاد می‌توانند مدعی سرسخت قهرمانی باشند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده