پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

جنجالی که دختر ولیعهد ژاپن به راه انداخت+ فیلم

شاهزاده ماکو ۳۰ ساله به محض ازدواج و به رسم سنت امپراتوری، جایگاه خود را در خاندان سلطنتی از دست داد. اگرچه این سنت برای تمام زنان تاج و تخت جاری می‌شود، اما این نخستین بار در تاریخ ژاپن پس از جنگ جهانی دوم است که مقرری سلطنتی به یک شاهدخت پرداخت نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، شاهزاده ماکو، دختر ولیعهد ژاپن روز سه شنبه پس سه سال جنجال رسانه‌ای و با وجود نارضایتی بخشی از افکار عمومی با کِی کومورو، پسری غیر نجیب زاده ازدواج و خاندان سلطنتی را ترک کرد.

شاهدخت ماکو، با عنوان رسمی ماکوی آکی شینو دختر برادر کوچک ناروهیتو، امپراتور ژاپن است. کِی کومورو وکیل دادگستری است و در یک دفتر خدمات حقوقی آمریکایی کار می‌کند.

کاخ امپراتور ژاپن پیش از این و در زمانی که خبر ازدواج شاهزاده ماکو قطعی شد، اعلام کرده بود که مراسم سنتی و تشریفاتی عروسی سلطنتی انجام نمی‌شود. به علاوه خاندان پادشاهی مبلغ مصوب برای یک شاهدخت که با فردی عامی ازدواج می‌کند را به وی پرداخت نخواهد کرد. این مبلغ براساس قوانین سلطنتی می‌تواند تا ۱۵۳ میلیون ین (معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو) باشد.

شاهزاده ماکو ۳۰ ساله به محض ازدواج و به رسم سنت امپراتوری، جایگاه خود را در خاندان سلطنتی از دست داد. اگرچه این سنت برای تمام زنان تاج و تخت جاری می‌شود، اما این نخستین بار در تاریخ ژاپن پس از جنگ جهانی دوم است که مقرری سلطنتی به یک شاهدخت پرداخت نمی‌شود.


رسانه‌های محلی در سه سال گذشته و از زمانی که تصمیم شاهدخت برای ازدواج با کِی کومورو منتشر شد، گزارش‌هایی را درباره بدهی مادر داماد به شریک سابق زندگیش منتشر کردند. امری که در ژاپن، کشوری به شدت سنتی و مردسالار، عامل یک شرمساری بزرگ و نابخشودنی به حساب می‌رود.

شاهدخت ماکوی آکی شینو و کِی کومورو به زودی ژاپن را ترک می‌کنند و زندگی مشترک خود را در نیویورک ادامه خواهند داد./فرارو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار