ژاپن: برای خرید مجدد نفت از ایران به حداقل ۳ ماه زمان نیاز داریم-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

ژاپن: برای خرید مجدد نفت از ایران به حداقل ۳ ماه زمان نیاز داریم

یک مقام ژاپنی گفته حتی در صورت احیای برجام کشورش برای خرید نفت از ایران به چند ماه زمان نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس انجمن نفت خام ژاپن می‌گوید پالایشگاه‌های این کشور، حتی در صورت احیای برجام، برای از سرگیری واردات نفت از ایران به چند ماه زمان نیاز خواهد داشت.

«تسوماتو سیگیموری»، رئیس انجمن نفت خام ژاپن در یک نشست خبری پنجشنبه گفت: «حتی در صورتی که واردات نفت ایران قرار باشد از سر گرفته شود، باید این مسئله را آن موقع بررسی کنیم و از سرگیری واردات [نفت ایران] دست‌کم سه ماه زمان خواهد برد.»

خبرگزاری رویترز می‌گوید هلدینگ «انیوس» به عنوان بزرگترین پالایشگاه ژاپن هنوز بررسی این موضوع را آغاز نکرده است. 

بازار نفت در حال رصد اخبار مربوط به گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران است که در شهر وین جریان دارد. انتظار می‌رود با به نتیجه رسیدن این مذاکرات تحریم‌های مربوط به خرید و فروش نفت ایران به طور کامل رفع شود.

دیپلمات‌های طرف‌های مختلف حاضر در این گفت‌وگوها درباره احتمال حصول توافق ابراز خوش‌بینی کرده‌اند، اگرچه آنها تصریح می‌کنند کماکان مسائل مهمی باقی مانده‌اند که لازم است حل شوند.

دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهدات آن کشور از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد و سیاست موسوم به «فشار حداکثری» را در دستور کار قرار داد.

مقام‌های دولت جو بایدن بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده‌اند اما تا کنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند سرباز زده‌اند.

واشنگتن می‌گوید تنها در صورتی که دو طرف به برجام بازگرداند حاضر است تحریم‌ها علیه ایران را رفع کند. این ادعای واشنگتن در حالی مطرح می‌شود که تعهدات ایران به صورت کمی قابل راستی‌آزمایی هستند، اما راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها به دست‌کم ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر