حملات سایبری مهم ظرف یک سال گذشته در دنیا-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

حملات سایبری مهم ظرف یک سال گذشته در دنیا

حملات سایبری، به اتفاقی پر حجم و رزمره در دنیا تبدیل شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی هر چند پیشگام برخی از خرابکاری ها و حملات سایبری بوده اند، اما از ضربات متقابل در امان نمانده اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود  به حملات سایبری مهم ظرف یک سال گذشته در دنیا  اتفاق افتاده است اشاره کرد. به این چند خبر که در طول یک سال گذشته منتشر شد، عنایت کنید:

 

- برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی است خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای نطنز، صرفا یک قطع برق عادی نبوده و تعداد زیادی سانتریفوژ به وسیله شوک‌های مغناطیسی، سوخته‌اند.
- وب سایت خبری یاهونیوز: حمله استاکس‌ نت به تاسیسات نطنز، با درخواست سیا و موساد و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شد. یک مهندس اجیر شده توسط سرویس اطلاعاتی هلند، داده های حساس برای ورود بدافزار استاکس‌نت به تاسیسات نظنز را در اختیار واشنگتن قرار داد و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرد.
- ۲۰۰ شرکت آمریکایی هدف حمله سایبری قرار گرفتند.
- در پی حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت در آمریکا، کاخ سفید در ۱۷ ایالت حالت اضطراری اعلام کرد. خط لوله کلونیال، ۴۵ درصد از سوخت شرق آمریکا را تامین می‌کند و ۸۸۵۰ کیلومتر طول دارد و روزانه سوختی معادل ۲.۵ میلیون بشکه از طریق آن به بخش‌های مختلف به ویژه نیویورک منتقل می‌شود.
- روزنامه هآرتص: ده‌ها وب‌سایت وابسته به شرکت‌های دولتی و خصوصی اسرائیل، توسط چین مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند. شرکت امنیت شبکه «فایرآی» همی گوید این حملات از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و هکرها به‌دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده‌اند.
- جروزالم پست: اطلاعات محرمانه‌ای که احتمالا گونن سگو وزیر سابق در دولت اسرائیل در اختیار ایران قرار داده، می‌تواند از برای حملات موشکی یا سایبری به زیرساخت‌های انرژی اسرائیل استفاده شود.
- حمله سایبری به تاسیسات برق اسرائیل، باعث خاموشی گسترده در تل آویو، حیفا، اور شلیم (قدس اشغالی) و برخی شهرهای دیگر شد.
- جروزالم پست: هکرهای ایرانی در حملات سایبری گسترده، 80 شرکت اسرائیلی را هدف قرار دادند. اولین حمله، شرکت نرم افزاری Amital Data و حدود 40 مشتری آن ربوده و هدف دوم، آزمایشگاه هابانا (Habana)، تولید کننده پردازنده متعلق به شرکت اینتل. حمله مهاجمان با سرعت بسیار بالا و نگران کننده و بسیار گسترده بوده است.
- شرکت امنیت سایبری اسرائیل «پورتناکس» در حمله سایبری هک شد. پورتناکس دارای مجموعه بزرگی از صدها مشتری مهم از جمله شرکت نظامی «اِلبیت سیستمز» است. چند روز قبل از این حمله، صنایع هواوفضای اسرائیل هک شده بود. بیش از یک ترابایت اطلاعات شامل اسناد، پروژه‌ها و فایل‌های کدگذاری از سِرورهای این شرکت خارج شده است.
-روزنامه صهیونیستی کالکالیست:به سرورهای ده‌ها شرکت واردکننده تجهیزات نظامی حساس اسرائیل حمله سایبری شده است. هکرها ممکن است اطلاعاتی که دارای ارزش راهبردی باشد، به سرقت برده باشند
- وزیر آب و انرژی رژیم صهیونیستی: سازمان آب اسرائیل آمادگی لازم در برابر حملات سایبری ایران را ندارد و با یک حمله سایبری پیچیده زیرساخت های توزیع آب این رژیم مختل می‌شود و آب ساکنین مناطق اشغالی سمی می‌شود.
- رئیس بخش دفاع سایبری اسرائیل : ما در حال حاضر با حملات بی امان از طریق شبکه دشمنان گمنام، از ایران و بسیاری از نقاط جهان مبارزه می کند. سناریوی ترسناک یک حمله سایبری میتواند تا ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ما ضربه بزند. در حین جنگ غزه هکرها موفق به نفوذ به ۲۰۰ سرور موجود در اسرائیل شدند
- منابع اسرائیلی می گویند ده‌ها نهاد و مرکز این رژیم هدف حمله سایبری چینی‌ها قرار گرفته است. آنگونه که شرکت‌ها اعلام کرده است، اسرار تجاری، طرح‌ها و اطلاعات این شرکت‌ها به سرقت رفته است.
- روزنامه آلمانی‌ زود دویچه تسایتونگ : ایران می‌تواند حملات سایبری ویرانگری انجام دهد. کارشناسان امنیت شبکه می‌گویند، حمله استاکس‌نت به تأسیسات هسته ای ایران در دولت اوباما مانند کاتالیزوری در جهت توسعه توان سایبری ایران عمل کرد. ایران اکنون توان حملات سایبری پیشرفته دارد. ترامپ هم مجوز حمله بی‌سروصدای دیگری را داده بود. حملات اخیر سایبری آمریکا فصل جدیدی از یک جنگ دیجیتالی است که میان ایران و آمریکا در نهان جریان دارد. آغاز این جدال، از سال ۲۰۰۹ بود که آمریکا و اسراییل با بدافزار استاکس‌نت به تأسیسات نطنز نفوذ کردند. در سال ۲۰۱۲ ایران برای نخستین بار نشان داد چگونه قابلیت‌های خود را برای حمله سایبری بهبود بخشیده است. آمریکا ایران را متهم به ساخت ویروس شامون کرده که هزاران دستگاه رایانه شرکت نفت آرامکو را آلوده کرد. مهاجمان ابتدا به اهدافی در خاورمیانه حمله کردند و دامنه حملاتشان اکنون به آمریکا هم رسیده؛ از جمله حمله‌های انسداد سرویس توزیع شده (DDOS) به بانک‌های آمریکایی... خطر یک حمله سایبری ویرانگر از سوی ایران علیه آمریکا وجود دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار