معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد ببینید | تعطیلی تهران منتفی است ورود شرکت‌های نفتی چین به صنعت نفت عراق وضعیت بحرانی برق در این استان با افزایش ۳ برابری مصرف

زمان اختصاص سهام عدالت به جاماندگان

زمان اختصاص سهام عدالت به جاماندگان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از احتمال اختصاص سهام عدالت به 10 میلیون نفر جاماندگان سهام عدالت تا بهمن ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 27
کد خبر: ۱۰۷۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد: جاماندگان سهام عدالت 20 میلیون نفر هستند و با موافقت دولت با طرح مجلس در مورد اختصاص سهام عدالت به جاماندگان تا بهمن ماه امسال سهام عدالت گروه نخست که شامل 10 میلیون نفر از جمله 4 میلیون نفر از افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی مانند کمیته امداد و سازمان بهزیستی تا قبل از 22 بهمن امسال واگذار خواهد شد.

 

از مشمولان قبلی سهام عدالت که از سال 1384 شروع شد، حدود 2 میلیون نفر افرادی هستند که همه مراحل ثبت‌نام را گذرانده و حتی کارت پرس شده سهام عدالت در اختیار دارند، اما به گفته حسین امینی‌خواه رئیس هیأت مدیره کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به دلیل عدم هماهنگی بین سامانه شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت و سرور مرکزی سامانه سهام عدالت در سازمان خصوصی‌سازی این دو میلیون نفر از قلم افتاده و در حال حاضر با داشتن کارت پرس شده سهام عدالت به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

 

امینی‌خواه همچنین به فارس گفته بود تعدادی از افراد 6 دهک کم درآمد جامعه که باید سهام عدالت به آنها اختصاص می‌یافت نیز از ابتدا از قلم افتادند و نیز تعدادی از افراد ظرف 15 سال گذشته جزء دهک‌های کم درآمد جامعه قرار گرفته و باید سهام عدالت به آنها اختصاص یابد.

 

وی همچنین گفت‌:‌دولت قبلی با اختصاص سهام عدالت به افراد جدید مخالفت می‌کرد، اما دولت سیزدهم موافقت کلی خود را اعلام کرده و طرح‌هایی با کمک مجلس، وزارت اقتصاد و وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی در دست بررسی است که سهام عدالت به جاماندگان اختصاص یابد./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار