مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد تکذیب گفت‌وگوی عراقچی با ویتکاف

کلینتون از سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران انتقاد کرد

وزیر خارجه آمریکا در دولت «اوباما» در واکنش به موضع گیری برجامیِ دیروز تهران که به دلیل ادامه اقدامات خصمانه آمریکا به انجام رسید، از سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از فاکس نیوز، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در دولت «باراک اوباما» در واکنش به موضع گیری برجامیِ دیروز تهران که به دلیل ادامه اقدامات خصمانه آمریکا به انجام رسید ضمن انتقاد از سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران گفت: نمی توان وضعی خطرناک تر از اوضاع کنونی را تصور کرد.

وزیر خارجه آمریکا در دولت اوباما در جمع دانشجویان دانشگاه «دارموث» (Dartmouth College) در این خصوص گفت: ارسال ناو هواپیمابر و بمب افکن های B-۵۲ تنها وخامت اوضاع را بیشتر می کند. من نگران برخی اعمال تحریک آمیز دولت کنونی هستم.

وی در این باره افزود: اکنون ما یک دولت داریم که اعتقادی به موافقت نامه ها ندارد. ایرانی ها هم گفته اند اگر شما به موافقت نامه ها پایبند نباشید، ما هم نخواهیم بود و شروع به غنی سازی اورانیوم خواهیم کرد.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار