دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کلینتون از سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران انتقاد کرد

وزیر خارجه آمریکا در دولت «اوباما» در واکنش به موضع گیری برجامیِ دیروز تهران که به دلیل ادامه اقدامات خصمانه آمریکا به انجام رسید، از سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۰۳
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از فاکس نیوز، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در دولت «باراک اوباما» در واکنش به موضع گیری برجامیِ دیروز تهران که به دلیل ادامه اقدامات خصمانه آمریکا به انجام رسید ضمن انتقاد از سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران گفت: نمی توان وضعی خطرناک تر از اوضاع کنونی را تصور کرد.

وزیر خارجه آمریکا در دولت اوباما در جمع دانشجویان دانشگاه «دارموث» (Dartmouth College) در این خصوص گفت: ارسال ناو هواپیمابر و بمب افکن های B-۵۲ تنها وخامت اوضاع را بیشتر می کند. من نگران برخی اعمال تحریک آمیز دولت کنونی هستم.

وی در این باره افزود: اکنون ما یک دولت داریم که اعتقادی به موافقت نامه ها ندارد. ایرانی ها هم گفته اند اگر شما به موافقت نامه ها پایبند نباشید، ما هم نخواهیم بود و شروع به غنی سازی اورانیوم خواهیم کرد.

مهر
ارسال نظر