ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سفر مدیرکل سیاسی وزارت خارجه انگلیس به تهران

سفارت انگلیس در تهران با اشاره به سفر مدیرکل سیاسی وزارت خارجه این کشور به تهران اعلام کرد که در این سفر درباره امنیت منطقه، یمن، افغانستان و روابط دوجانبه گفت‌وگوهای مفیدی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۱۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، سفارت انگلیس در تهران در صفحه توئیترش از سفر امروز «ریچارد مور» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه انگلیس به تهران خبر داد و با انتشار تصویری از «مک ایر» سفیر انگلیس در جمهوری اسلامی ایران و ریچارد مور عنوان کرد: «بریتانیا به حمایت خود از برجام تا زمانی که ایران به تعهدات هسته‌ای خود کاملا عمل کند، ادامه خواهد داد.»

بنا بر اعلام سفارت انگلیس، صحبت‌های مفیدی نیز در مورد امنیت منطقه، یمن، افغانستان و همچنین روابط دوجانبه در این سفر انجام شده است.

از سوی دیگر حمید بعیدی‌نژاد سفیر ایران در لندن نیز در صفحه توئیترش از سفر ریچارد مور به تهران خبر داده و نوشته: «ریچارد مور برای بررسی آخرین تحولات برجام و همچنین بررسی آخرین تحولات روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی امروز در رأس هیأتی سیاسی به تهران سفر کرده است.»

سفر این مقام انگلیسی یک روز پس از تصمیم شورای عالی امنیت ملی ایران مبنی بر توقف برخی تعهدات برجامی صورت می‌گیرد. دیروز (چهارشنبه) نیز سفرای 1+4 (انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین) به وزارت خارجه ایران دعوت و نامه حسن روحانی خطاب به سران این کشورها توسط سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران تحویل داده شد. در این نامه تصمیم شورای عالی امنیت ملی کشورمان مبنی بر «توقف اجرای برخی تعهدات جمهوری اسلامی ایران ذیل برجام» به اطلاع سران کشورهای مزبور رسیده است.

از سوی دیگر نامه‌ای نیز از سوی ظریف خطاب به فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ارسال و جزییات اقدامات ایران به اطلاع وی به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام رسید.

شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ خود اعلام کرد که ایران از  ۱۸ اردیبهشت برخی اقدامات خود در برجام را متوقف می‌کند و به کشورهای باقیمانده در توافق ۶۰ روز برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و مالی فرصت داد.

گفتنی است «مارک فیلد» معاون وزیر خارجه انگلیس  دیروز (چهارشنبه) بیانیه شورای عالی امنیت ملی ایران را «یک گام ناخوشایند است»، توصیف کرد و از ایران خواست «هیچ اقدام بیشتری که منجر به تشدید تنش‌ها شود، صورت ندهد و به تعهدات خود پایبند بماند».

این مقام انگلیسی ادامه داد، بریتانیا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع نخواهد کرد اما هشدار می‌دهد در صورتی که ایران به تعهدات خود ذیل برجام پایبند نباشد، این مسئله را (تحریم‌ها را) نیز در نظر بگیرد.

با این وجود، معاون وزیر خارجه انگلیس از تمام کشورها از جمله روسیه و چین خواست تا سیاست لغو تحریم‌ها علیه ایران را دنبال کنند.

فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار