قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را شدیداً محکوم کرد

وزارت خارجه روسیه ضمن محکوم کردن تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، از این کشور خواست به تعهدات خود ذیل برجام پایبند باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۲۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه (۱۹ اردیبهشت) اعمال تحریم‌های آمریکا علیه صادرات فلزات ایران را شدیدا محکوم کرد.

 وزارت خارجه روسیه در بیانیه همچنین از تهران خواست از اتخاذ گام‌هایی که منجر به توقف اجرای تعهدات برجام می‌شود، خودداری کند.

به گزارش شبکه روسیا الیوم، مسکو  همچنین از سایر طرفین خواست به تعهداتشان در ذیل توافق هسته‌ای با ایران پایبند باشند.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است، مسکو اقدام آمریکا برای شکست توافق هسته‌ای با ایران و خروج یک‌جانبه از این توافق و اعمال تحریم‌ها علیه تهران و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و تلاش واشنگتن برای فشار سیاسی و اقتصادی به مقام‌های ایران و ممانعت از همکاری طبیعی کشورها با این کشور را محکوم می‌کند.

روسیه از آمریکا خواست گام‌هایی را که مانع تعامل کشورهای دیگر با ایران در زمینه اقتصادی، سیاسی و تبادل تجاری می‌شود، متوقف کند.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه امشب خود تأکید کرد که تهران به طور کامل از عواید اقتصادی پیش‌بینی شده در توافق برجام بهره‌مند نشده است؛ این درحالی است که ایران به همه تعهدات خود عمل کرده و گزارش‌های چهارده‌گانه آژانس بین‌المللی اتمی این پایبندی را تأیید می‌کند.

روسیه همچنین از آژانس بین‌المللی اتمی خواست که برای طرف‌های توافق برجام نشستی برگزار کند تا راه‌های عادی‌سازی وضعیت و ترسیم نقشه راهی جهت پیش‌برد این توافق با هدف حفظ این توافق تعیین شود.

آمریکا ۱۹ اردیبهشت سال گذشته از توافق ۵+۱ با ایران خارج شد و تحریم‌هایی را علیه این کشور وضع کرد. ایران هم در واکنش به این اقدام، دیروز چهارشنبه در سالروز خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اعلام کرد که در پاسخ به این خروج و عدم پایبندی‌های طرف‌های باقی‌مانده در توافق به تعهدات خود، از فروش مازاد اورانیوم غنی‌شده و آب سنگین خودداری خواهد کرد.

شورای امنیت ملی ایران همچنین اعلام کرد که اگر طی ۶۰ روز آینده اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، غنای اروانیوم را از ۳.۶۷ بالا خواهد برد و مدرن‌سازی راکتور آب سنگین اراک را متوقف خواهد کرد.

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار