ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

شرایط ورود فرهنگیان به رتبه بندی معلمان

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش شرط انتخاب در رتبه بندی معلمان داشتن گواهینامه صلاحیت معلمی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 29
کد خبر: ۱۰۷۲۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  بر اساس آخرین اخبار رتبه بندی معلمان محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست خبری با رسانه‌ها درباره گواهینامه صلاحیت معلمی، اظهار کرد: وقتی یک فرد وارد خدمت شد چون عرصه تعلیم و تربیت دائم در حال پیشرفت است باید خود را به روز نگه دارد بنابراین نیازمند رصد و تغذیه کارکنان هستیم.

وی افزود: گواهینامه صلاحیت معلمی تصویب شد و شورای عالی آموزش و پرورش باید آن را به برنامه عملیاتی تبدیل کند، از این رو متنی را آماده کردیم و در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید. پیرو این متن، باید شیوه نامه اجرایی تهیه شود که معاونت برنامه‌ریزی و منابع انسانی در حال انجام این کار است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: گواهینامه صلاحیت معلمی با رتبه بندی معلمان هم ارتباط پیدا می‌کند و یکی از شرایط ورود به رتبه‌بندی این است که معلمان گواهینامه صلاحیت معلمی داشته باشند، یک دوره 5 ساله زمان می‌برد تا تمام معلمان ورودی، بتوانند گواهینامه صلاحیت معلمی کسب کنند و بازه زمانی 5 ساله برای تجدید آن در نظر گرفته شده است. تمام معلمان رسمی و غیررسمی باید گواهینامه صلاحیت معلمی کسب کنند.

وی بیان کرد: افرادی که از دانشگاه فرهنگیان و رجایی فارغ التحصیل می‌شوند، فارغ التحصیلی به معنای تایید آنهاست و پس از 5 سال باید تجدید اعتبار گواهینامه صلاحیت معلمی را داشته باشند، معلمان ماده 28 نیز همین روند را دارند.

رتبه بندی معلمان بین معیشت و کیفیت

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان ، متذکر شد: در رتبه‌بندی آنچه پررنگ شده بحث معیشت است اما فلسفه این طرح، سنجش استانداردها است و مزایا نباید فقط مادی لحاظ شود بلکه بار ارزشی کار معلمان و افزایش کیفیت باید مدنظر باشد. تقلیل رتبه‌بندی به افزایش حقوق از بین بردن اصل کار است و جدا کردن آن از بحث معیشت نیز موضوعیت ندارد بنابراین باید به گونه‌ای اقدام کرد که بخش معیشتی برانگیزانندگی کافی را داشته باشد.

وی ادامه داد: تیم کارشناسی پیشنهاد داده بود در رتبه بندی باید بین کف و سقف باید 40 درصد در دریافتی تفاوت باشد که برانگیزانندگی را ایجاد کند، رتبه بندی زمانی شکل می‌گیرد که بتوانیم استانداردهای معلمی را عرضه، نظام سنجش و ارزش‌گذاری نیز ایجاد کنیم بنابراین به دوره گذار نیاز است اما آغاز کار این پیام را دارد معلمانی که در جهت ارتقای خود بکوشند، این تلاش آنها مورد توجه سیستم است./روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یک فرهنگی باسابقه
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
0
0
سلام
ما که امسال بازنشسته شدیم ،آیا بایدگواهی صلاحیت معلمی داشته باشیم یانه؟ لطفا جواب یا پیام دهید