تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

کاهش قیمت خودرو در راه است؟

کاهش قیمت خودرو در راه است؟ فرزانه گفت: کاهش تیراژ و توقف تولید برخی مدل‌ها در افزایش قیمت خودرو تاثیر می گذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو با اشاره به علت افزایش دوباره قیمت خودرو با وجود رکود شدید در بازار، گفت: بعد از ۲ هفته‌ای که بازار در آرامش به سر برده و در بازار رکود شدیدی حاکم بوده است، قیمت خودرو مجدد افزایش یافت.

 

او با بیان اینکه کاهش تیراژ و توقف تولید برخی مدل‌ها در افزایش قیمت خودرو تاثیر می گذارد، بیان کرد: کاهش تیراژ خودروهای داخلی، توقف تولید برخی از مدل‌ها و از طرفی افزایش قیمت ارز مواردی بودند که چند روزی است بر روی قیمت خودروها تاثیر گذاشت.

 

این کارشناس صنعت خودرو در پاسخ به این سوال که چرا برخی مدل ها بیشتر افزایش قیمت دارند و کدام از خودروها این افزایش قیمت را داشته اند؟ گفت: در مدل‌های مختلف پژو ۲۰۷ اتوماتیک، بیشترین افزایش قیمت را در بین محصولات داخلی تجربه کرده است؛ همچنین مدل‌ دوگانه سوز پژو ۴۰۵ که در پروسه‌ای از زمان بیشترین تقاضا را داشت و پراید ۱۱۱ مواردی هستند که تا حدودی افزایش قیمت را تجربه کردند.

 

فرزانه گفت: بازار خودرو کشور طبق آمارها و تحقیقات میدانی نیازمند به عرضه یک تا یک و نیم میلیون دستگاه خودرو در سال دارد که طی آمار ۶ ماه امسال از وزارت صمت، خودروسازان توانستند حدود ۶۰۰ هزار دستگاه تولید کنند که بخشی از این تولید متعلق به خودروهایی است که از قبل در پارکینگ خودروسازان‌ خوابیده است.

 

این کارشناس صنعت خودرو با تاکید بر اینکه دور از انتظار است تا ۴ ماه باقیمانده تا پایان سال افزایش ناگهانی تیراژ تولید داشته باشیم، گفت: برای سرپا نگه داشتن اقتصاد نیاز است تا کاری انجام داد، وزیر صمت می‌گویند خودرو تا پایان سال ارزان می‌شود امری دور از انتظار است. با این گفته‌ها و دستورات، بازار خودرو نه کاهش قیمت را تجربه خواهد کرد نه از رکود در می‌آید و نه به شرایط مطلوبی بر می‌گردد.

 

فرزانه با بیان اینکه یک دلیل عمده برای رکود شدید بازار خودرو بلاتکلیف بودن مصرف کننده است، گفت: مصرف کننده با تصور نادرست اینکه اگر واردات خودرو از سر گرفته شود، قیمت خودرو کاهش می یابد که البته تصور نادرستی است، از خرید خودرو جلوگیری می کند./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار