رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اخراج کادار لبنان از کویت

اخراج کادار لبنان از کویت کویت نیز در واکنش به صحبت های وزیر اطلاع رسانی لبنان کاردار این کشور را اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر کویت در پی اظهارات جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان که در آنها عربستان و کشورهای ائتلاف عربی را به تعدی علیه یمن متهم کرده بود، کاردار سفارت لبنان در این کشور را اخراج کرد.
مقامات کویت امروز(شنبه) سفیر این کشور را از لبنان برای رایزنی احضار کردند و از کاردار سفارت لبنان در کویت خواستند ظرف ۴۸ ساعت کویت را ترک کند.این اقدام در پی اظهارات جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان صورت گرفته است که پیش از تصدی این پست گفته بود که عربستان و امارات با تشکیل ائتلاف عربی، به یمن تعدی کرده اند و انصارالله تنها از خودش دفاع می کند.

پیش از این عربستان و بحرین نیز تصمیمات مشابهی گرفته و سفرای لبنان را از کشورهایشان اخراج کرده بودند./تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار