علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

تمایل عون به برقراری بهترین روابط ممکن با ریاض

تمایل عون به برقراری بهترین روابط ممکن با ریاض رئیس جمهور لبنان در جدیدترین صحبت های خود با تاکید بر بهبود روابط این کشور با عربستان از تمایل خود برای برقراری بهترین روابط ممکن با عربستان خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، میشل عون، رئیس جمهور لبنان، در بحبوحه تشدید بحران دیپلماتیک ناشی از اظهارات جرج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان در مورد جنگ یمن، تمایل خود را برای برقراری بهترین روابط ممکن با عربستان ابراز کرد.

در این زمینه، رئیس جمهور عون بار دیگر بر تمایل خود برای برقراری بهترین روابط با  عربستان و نهادینه سازی و تحکیم این روابط از طریق امضای موافقت نامه‌های دوجانبه بین دو کشور تاکید کرد و گفت: «مواضع و نظرات برخی نباید بر روابط با عربستان تاثیر بگذارد. ما مشتاقیم با امضای قرارداد‌های دوجانبه بهترین روابط را با عربستان برقرار کنیم.»

رئیس جمهور عون ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دو کشور به سطحی برسد که لبنان آرزوی آن را دارد.

از طرفی دیگر نیز، نخست وزیران سابق لبنان، با درخواستی مشترک خواستار استعفای جرج قرداحی در بحبوحه افزایش تنش‌های دیپلماتیک بین لبنان و عربستان شدند.

فواد سنیوره و سعد حریری، نخست وزیران سابق و تمام اظهارات قرداحی را محکوم کردند و خارج از چارچوب هنجار‌های  سیاسی و دیپلماتیک توصیف کردند.

در این بیانیه مشترک آمده است: «مواضع قرداحی به ضرر منافع ملی لبنان بوده و صدمات زیادی را به لبنان وارد کرده  و او باید در اسرع وقت استعفا دهد. حضور بیشتر قرداحی در کابینه وزیران تهدیدی برای روابط لبنان و کشور‌های عربی و منافع لبنان و مردم لبنان است.»

ریاض بعد از فراخواندن سفیر خود از بیروت، در پی اظهارات وزیر اطلاع رسانی لبنان درباره جنگ یمن، سفیر لبنان در ریاض را اخراج کرد. کشور‌های حاشیه خلیج فارس مانند بحرین و کویت نیز عذر سفرای لبنان را خواستند و سفیران خود را نیز از لبنان فراخواندند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار