وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

ورود قوه قضاییه به تخریب دیوار دانشگاه آزاد نجف آباد

ورود قوه قضاییه به تخریب دیوار دانشگاه آزاد نجف آباد دادستان تهران اعلام کرده است به ماجرای به تخریب دیوار دانشگاه آزاد نجف آباد توسط یک نماینده مجلس ورود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، علی القاصی مهر دادستان تهران در پی اقدام ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد مبنی بر تخریب بخشی از دیوار دانشگاه آزاد این شهرستان، در پاسخ به سوالی در مورد این موضوع به خبرنگاران گفت:از آنجا که دانشگاه آزاد یک نهاد غیرخصوصی و عمومی است و اموال و سرمایه آن به عنوان سرمایه عمومی محسوب می‌شود با توجه به ماده پنج اساسنامه دانشگاه آزاد و تبصره ذیل آن موضوع از باب حق عمومی پیگیری و برخورد قانونی لازم صورت می گیرد.

بنابراین گزارش، محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان اصفهان نیز در این زمینه با اشاره به نامه رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد به فرمانداری و ارسال رونوشت آن به دادسرا گفته بود که به دادستان نجف آباد تاکید شده که اقدامات تصرفی تا طی شدن مراحل قانونی متوقف شود و برای انجام تشریفات قانونی، پیگیر موضوع باشد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار