جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر

ماجرای آرد‌های شپش زده در آبادان چیست؟ + فیلم و جزئیات

یک نانوایی با انتشار فیلمی در فضای مجازی از آرد‌های شپش زده موجود در نانوایی‌اش و آرد‌های تاریخ گذشته گلایه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، ماجرا از این قرار است که یک نانوا با انتشار فیلمی در فضای مجازی ادعا کرد که آرد‌های شپش زده و غیر قابل مصرف و با تاریخ‌های گذشته به او تحویل داده شده است.

مرد نانوایی ادعا می‌کند که آراد رسیده به دست او با تاریخ‌های مختلف بوده و راننده حمل کننده کیسه‌های آرد به او گفته که آرد‌های سالم را استفاده و غیرقابل مصرف را بین مردم توزیع کند.

و، اما راننده حمل کننده آرد از کارخانه به نانوایی، با رد این ادعا می‌گوید: کیسه‌های آرد با تاریخ مصرف در همان روز بارگیری و در بین نانوایی‌ها توزیع میشود و رسید تحویل آرد، توسط نانوایی‌ها امضا میشود.

از سویی دیگر مسوول شرکت توزیع آرد با رد این ادعا می‌گویند: زمانی که کیسه‌های آرد از کارخانه بارگیری می‌شوند تائید حمل توسط کارخانه زده می‌شود و زمانی که توزیع میشود توسط نیرو‌های خود شرکت تایید تحویل زده میشود.

مسوول کارخانه توزیع آرد در ادامه می‌گوید: تولید و توزیع آرد بصورت روزانه انجام میشود و بر روی همه کیسه‌های آرد تولیدی تاریخ تولید و بارگیری ثبت میشود.

وی می‌گوید آرد پس از بسته بندی در کیسه با ماشین برای حمل و بارگیری از کارخانه خارج میشود.

 



رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان آبادان هم با رد این ادعا میگوید: هیچ وقت امکان پذیر نیست که آردی با تاریخ متفاوت از کارخانه توزیع شود.
 تاکنون نانوایی‌های دیگر این شهرستان در خصوص آرد شپش زده گزارشی داده نشده و کیفیت آرد سالم دریافتی را تائید میکنند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار