عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

صدور مجوز حرفه‌ای برای استقلال و پرسپولیس

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال گفت: مدارک در پنجره‌ AFC بارگذاری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر کاظم اولیایی درباره صدور مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای اظهار داشت: در ابتدا هفت تیم از کمیته صدور مجوز حرفه‌ای درخواست دریافت مجوز حرفه‌ای داشتند. مس کرمان در میانه راه مدارک خود را بارگذاری و در ادامه کار را رها کرد. به این ترتیب شش تیم ماند. در جلساتی که با نمایندگان باشگاه‌ها داشتیم سه تیم سپاهان،‌ فولاد و گل‌گهر با تکمیل مدارک‌شان موفق به اخذ مجوز شدند و شرایط لازم را داشتند.

وی افزود: کارشناس حقوقی و مالی که به طور مستقل عضو کمیته صدور مجوز حرفه‌ای هستند، به مدارک ایراد گرفتند و اعلام کردند این ایرادها باید برطرف شود. کمیته بدوی ابتدا درخواست سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتور را رد کرد و این باشگاه‌ها را واجد شرایط دریافت مجوز حرفه‌ای ندانست. در ادامه این باشگاه‌ها به کمیته استیناف صدور مجوز درخواست خود را ارسال کردند که این کمیته هم در مرحله اول این درخواست این باشگاه‌ها رد کرد اما در ساعات آخر تضمین‌هایی از مراجع بالاتر داده شد تا این ایرادها برطرف شود. به قول امروزی‌ها باشگاه استقلال و پرسپولیس با تک ماده مشکل‌شان حل شد. برای باشگاه تراکتور هم در حال بررسی است ولی مجوز استقلال و پرسپولیس صادر شد و تضمین دادند مشکلات به زودی برطرف شود.

«آیا این امکان وجود دارد AFC در راستی آزمایی خود مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را تأیید نکند؟» عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در واکنش به طرح این سؤال به تسنیم گفت: به هر حال این مدارک در پنجره‌ AFC بارگذاری شده است. ما مدرک فیزیکی نداریم و مدارک در سایت بارگذاری می‌شود و AFC ناظر این روند است. این امکان وجود دارد که در راستی آزمایی AFC این مجوز را تأیید کند. هم کمیته مجوز حرفه‌ای و هم کمیته بدوی، از سوی بالاترین مراجع تضمین‌های بسیار سنگینی به AFC داده‌اند و اگر خلاف اظهارات مطرح شده ثابت شود اعضای کمیته‌ها با محرومیت و جرائم سنگینی مواجه خواهند شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار