غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

حواشی خرید بازیکن خارجی مسن برای استقلال

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: خرید بازیکن خارجی آن هم از نوع مسن، حل کننده مشکلات استقلال نیست و تنها برای التیام افکار عمومی مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید کاظم اولیایی با اشاره به شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: به هرحال و با هر زحمتی بود استقلال مجوز حرفه‌ای را گرفت و مشکلی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ندارد.

 

 وی با اشاره به شرایط کنونی این تیم بیان داشت: بعضی وقت‌ها اتفاقاتی در حریم این تیم می‌افتد که انتظارات را به صورت کاذب بالا می‌برد و این بالا رفتن انتظار باعث می‌شود تا فشار افکار عومی بر باشگاه زیاد شود. یکی از پیامدهای این فشار افکار عمومی، سوق پیدا کردن مدیران به خرید بازیکنان خارجی است.

 

مدیرعامل پیشین استقلال گفت: متاسفانه در فوتبال ایران و به خصوص در تیم‌های پر هوادار مُد شده مدیران به منظور التیام افکار عمومی دست به خرید بازیکنان خارجی، آن هم از نوع بازیکن مُسن می‌زنند. صرف هزینه‌های گزاف برای استخدام بازیکنان خارجی سن و سال دار، نسخه‌ای است که سالها در فوتبال ایران پیچیده می‌شود و نتیجه آن هم همیشه مشخص است.

 

اولیایی تاکید کرد: شاید این خریدها به صورت مقطعی باعث آرام کردن افکار عمومی و کم شدن فشارها شود، اما تبعات منفی و بلند مدت این خریدها بعضا بیشتر از پیامدهای مثبت و کوتاه مدت آن است.

 

عضو هیات موسس اتحادیه مدیران فوتبال ایران بیان داشت: غفلت مدیران از سازندگی در تیم‌های پایه در همه سالهای گذشته مثل یک بیماری لاعلاج به جان فوتبال ما افتاده است و باعث شده تولید ستاره در این فوتبال تقریبا متوقف شود. کشور ما معدن استعدادهای ناب فوتبالی است که باشگاه‌ها باید برای شکوفا کردن آن سرمایه گذاری کنند. اما متاسفانه مدیران آنقدر که برای بقای خودشان برنامه ریزی دارند، برای شکوفا شدن استعدادها برنامه‌ای ندارند.

منبع: مهر

ارسال نظر