تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

یک انتصاب مهم دیگر در دفتر ریاست جمهوری

رییس دفتر رییس جمهوری در حکمی «محمدمهدی رحیمی» را به سمت مدیر کل روابط عمومی منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی روز سه‌شنبه در حکمی خطاب به محمدمهدی رحیمی نوشت: نظر به مراتب تعهد و تجارب جناب‌عالی و پیشنهاد معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی، به موجب این حکم به سمت «مدیر کل روابط عمومی» منصوب می‌شوید.

 

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و تشریک مساعی سایر همکاران، ضمن بهره‌گیری از امکانات موجود و توانمندی نیروهای کارآمد و خدوم در انجام شایسته وظایف و مسئولیت‌های محوله به ویژه اطلاع‌رسانی دقیق، به هنگام و هنرمندانه در تحقق اهداف این حوزه کوشا باشید.

 

اسماعیلی عنوان کرد:‌ توفیقات روزافزون آنجناب را در خدمت‌رسانی به مردم، تحقق آرمان‌های نظام اسلامی و به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند سبحان مسألت می‌کنم./ایرنا

 

ارسال نظر