گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

دفتر آیت الله سیستانی:مرجعیت دینی هیچ‌گونه جهت‌گیری در تشکیل دولت آینده ندارد

دفتر آیت الله سیستانی در اطلاعیه ای اعلام کرد:تاکید می‌کنیم که مرجعیت عالیقدر دینی در جلسات، مباحثه‌ها، ارتباطات و گفتگو‌ها در مورد تشکیل ائتلاف‌های سیاسی و تشکیل دولت آینده هیچ‌گونه شرکت و جهت‌گیری ندارد و شایعاتی که در این رابطه از برخی احزاب و جناح‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شود از پایه و اساس صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المعلومه، یکی از مسئولان دفتر آیت‌ الله سیستانی، مرجع بزرگ دینی در عراق در نجف اشرف در مورد تشکیل دولت جدید عراق گفت: تاکید می‌کنیم که مرجعیت عالیقدر دینی در جلسات، مباحثه‌ها، ارتباطات و گفتگو‌ها در مورد تشکیل ائتلاف‌های سیاسی و تشکیل دولت آینده هیچ‌گونه شرکت و جهت‌گیری ندارد و شایعاتی که در این رابطه از برخی احزاب و جناح‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شود از پایه و اساس صحت ندارد.

پیش از این مرجعیت عالیقدر عراق اعلام کرده بود مردم این کشور به پای صندوق‌های رای رفته و در انتخابات شرکت کنند و به اشخاصی رای دهند که به صلاح کشور خود می‌اندیشند و به بیگانگان وابسته نیستند.

بعد از انتخابات پارلمان عراق، نمایندگان جدید و ائتلافی که کرسی‌های بیشتری را در مجلس به دست آورده است باید از میان عرب‌های شیعه یک فرد را به عنوان نخست‌وزیر معرفی کنند.

تاکنون رایزنی‌های بسیاری در بین مقامات این کشور برای انتخاب نخست‌وزیر انجام شده است و جریان صدر که بیشترین کرسی را در این انتخابات به دست آورده باید نخست‌وزیر مدنظر خود را به پارلمان معرفی کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار