سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

رئیس جمهور به زنجان سفر می کند

در آستانه سفر استانی رییس جمهور به استان زنجان، جلسه هماهنگی و توافق دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت دار این استان عصر امروز برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر در آستانه سفر استانی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور به استان زنجان که در هفته های آتی صورت خواهد گرفت، جلسه هماهنگی و توافق دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت دار این استان عصر امروز (سه‌شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر ضرورت تکمیل و تجهیز طرح های نیمه تمام عمرانی در استان ها، گفت: دولت با کمک خیرین و بخش خصوصی به دنبال آن است تا ضمن تکمیل و تجهیز طرح های نیمه تمام عمرانی، توافقات و طرح های جدید را به منظور اشتغالزایی و توسعه و آبادانی استان های کشور با تمام توان پیگیری کند.

همچنین معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: باید در اجرای طرح های عمرانی و معدنی ملاحظات محیط زیستی در اولویت باشد.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فن آوری، بهداشت، درمان‌ و آموزش‌پزشکی، فرهنگ‌ و‌ ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان صنعت، معدن و تجارت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون اجرایی رییس جمهور، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار زنجان و معاونین وزرا و نمایندگان دستگاه های مختلف حضور داشتند، تصمیمات و ترتیبات لازم درخصوص توافقات میان دستگاه های اجرایی و بانک های عامل با استانداری زنجان به منظور اجرای طرح های اولویت دار در راستای تسریع در رفع مشکلات، اشتغالزایی و ازدواج جوانان در این استان اتخاذ شد.

همچنین اجرای طرح های مرتبط با آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، ایجاد پایگاه های سلامت، ساخت خوابگاه های دانشجویی، تجهیز دانشگاه ها، اکتشافات معدنی، توسعه شهرک های صنعتی، تکمیل طرح های فاضلاب شهری، ساخت و تکمیل سالن های نمایش، سینماها و مجتمع های فرهنگی، اشتغالزایی زنان روستایی و سرپرست خانوار، ارایه تسهیلات ازدواج به جوانان، اصلاح نقاط حادثه خیز جاده ها و آزاد راه های استان، ساماندهی گلزار شهدای استان، پروژه های آبرسانی و ساخت و تکمیل مجتمع و سالن های ورزشی بحث، بررسی و تصویب شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار