خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

گندم مورد نیاز کشور تا پایان سال تأمین شد

گندم مورد نیاز کشور تا پایان سال تأمین شد معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گندم مورد نیاز کشور تأمین شده است گفت: با برنامه‌ریزی خوب، خرید خارجی گندم از اردیبهشت‌ماه آغاز شده است و گندم‌های خریداری‌شده به‌تدریج وارد کشور می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر «یزدان سیف»، میزان خرید تضمینی گندم کشور در سال جاری را 4 میلیون و 532 هزار تن اعلام و پدیده خشکسالی را علت کاهش تولیدات محصول استراتژیک عنوان کرد.

سیف افزود: با خرید تضمینی حدود 4.5 میلیون تن، نیاز به 8 میلیون تن دیگر داشتیم که با برنامه‌ریزی خوب قبلی از اردیبهشت‌ماه امسال خرید انجام شده و تاکنون بیش از 3 میلیون تن گندم وارد کشور شده است و مابقی در حال ورود به کشور است که در بنادر شاهد پهلوگیری و بارگیری محموله‌های گندم و انتقال آن به داخل کشور هستیم.

وی تأکید کرد: به‌لطف خداوند گندم و آرد کشور تا پایان سال تأمین شده است و در سال آینده نیز مشکلی نخواهیم داشت و امیدواریم با بارش‌های مطلوب، خشکسالی کمتر و از وابستگی برای تأمین گندم به خارج کاسته شود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص تأثیر تغییر قیمت بر تولید گندم گفت: تولیدات بخش کشاورزی تحت تأثیر متغیرهایی است که اگرچه قیمت یکی از آنهاست اما تأثیر ریسک اقلیم نیز در آن مؤثر است؛ به‌طوری که از 6 میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم 4 میلیون دیم است و ارتباط مستقیم به بارش دارد و چشم کشاورزان دیم‌کار به نزولات آسمانی است و حدود 2 میلیون تن کشت آبی نیز که از ذخایر آبی استفاده می‌کند ارتباط با میزان بارش سالیانه دارد.

سیف قیمت خرید تضمینی 7500 تومان برای هر کیلوگرم گندم را با توجه به نرخ گندم در جهان مطلوب ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که اقلیم هم به کمک بیاید و خداوند دریچه رحمت خود را به‌سمت کشور ما بگشاید تا از خشکسالی به‌سمت ترسالی برویم؛ تولیدات داخلی افزایش پیدا کند و کار کشاورزان و کشاورزی رونق بیشتری بگیرد.

وی در خصوص مسئله آرد و چندقیمتی بودن آن که احتمال ایجاد خطا و تخلف را دارد نیز توضیح داد: در زمان حاضر گندم با دو نرخ یارانه نوع یک که قیمت هر کیلوگرم آن 665 تومان است به واحدهای تولیدی آرد فروخته می‌شود و آرد حاصل با قیمت 820 تومان به واحدهای نانوایی می‌رسد و نرخ دیگر، یارانه نوع 2 است که گندم با قیمت 900 تومان به کارخانجات آرد فروخته می‌شود و پس از تولید آرد توسط کارخانجات آردسازی با قیمت 1150 تومان، در نانوایی‌ها تحویل می‌شود و ما شاهدیم که دولت حدود 4500 تا 5000 تومان برای هر کیلوگرم یارانه پرداخت می‌کند و البته که احتمال تخلف وجود دارد اما فرایند تأمین به‌روی یک سامانه انجام می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تشریح کرد: تمامی فرایند فروش گندم و آرد به کارخانجات و واحدهای نانوایی که بر بستر سامانه انجام می‌شود رصد کامل می‌شود و با توجه به اینکه میزان مصرف واحدهای صنفی آرد و نان مشخص است نظارت می‌شود تا گندم و آرد خارج از شبکه توزیع نشود و تخلفات به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تأکید کرد: اگر مردم تخلفاتی را در زنجیره تأمین گندم و آرد مشاهده می‌کنند یا در مورد نان، کم‌فروشی، گران‌فروشی، اجبار به فروش نان کنجدی و... مشاهده می‌کنند تخلف را به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، دستگاه‌های نظارتی و تعزیرات و ادارات‌کل غله و خدمات بازرگانی استان گزارش دهند./تسنیم

کلمات کلیدی: یزدان سیف گندم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار