جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

انتشار اولین تصاویر عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناوهای آمریکایی+فیلم

تصاویر مربوط به عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناو‌های آمریکایی و شکست سرقت دریایی نفت ایران در دریای عمان برای نخستین بار منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر تصاویر مربوط به عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناو‌های امریکایی و شکست سرقت دریایی نفت ایران در دریای عمان برای نخستین بار منتشر شد.

نیروی دریایی ارتش تروریست امریکا هفته گذشته عملیاتی را به منظور سرقت محموله نفتی جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان طراحی کرده بودند که به همین منظور در اقدامی یک نفتکش حامل نفت ایران را در آب‌های دریای عمان سرقت کردند و با انتقال محموله نفت به یک نفتکش دیگر، آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت می‌کنند.

در همین حین، رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه که متوجه این توطئه آمریکایی‌ها می‌شوند،‌ با اجرای عملیات هلی‌برن  بر روی عرشه نفتکش حامل نفت سرقت شده، آن را تصرف کرده و تحت کنترل خود به سوی آب‌های سرزمینی ایران هدایت می‌کنند.

آمریکایی‌ها نیز که توطئه‌شان را نقش بر آب می‌بینند، با استفاده از چندین فروند بالگرد و ناوشکن رزمی به تعقیب نفتکش می‌پردازند که در ادامه با ورود قاطعانه یگان‌های سطحی نیروی دریایی سپاه ناکام می‌مانند؛ اما آمریکایی‌ها که با تمام توان در پی سد کردن راه نفتکش حامل نفت ایران بوده‌اند، تعداد نیروی بیشتری را شامل بالگردها و ناوشکن‌های دیگر به سمت نفتکش گسیل می‌کنند که اینبار نیز با اقدام قاطعانه نیروی دریایی سپاه، فرار را ترجیه می‌دهند و از ادامه عملیات تعقیب منصرف می‌شوند.

در نهایت این نفتکش در ساعت ۸ صبح مورخ سوم آبان ماه ۱۴۰۰ وارد لنگرگاه بندرعباس می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار