آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

اعزام به خدمت سربازی مشروط شد

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: از اول دی تمامی مشمولان باید علاوه بر واکسن‌های سه گانه، واکسن کرونا را نیز دریافت کرده باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 05
کد خبر: ۱۰۸۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون سربازان اظهار داشت:خوشبختانه همه سربازان در مراکز آموزشی و پادگان‌ها واکسیناسیون شده‌اند.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: با توجه به اجرای طرح واکسیناسیون سراسری در کشور، مقرر شد که از اول دی ماه برای اعزام مشمولان به خدمت کلیه مشمولان همانگونه که واکسن‌های سه‌گانه را تزریق می‌کنند باید واکسن کرونا را نیز تزریق کرده باشند.

 

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در این خصوص که آیا یک دوز واکسن هم کفایت می کند یا باید هر دو دوز را دریافت کرده باشند ، گفت: باید هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده باشد در غیر اینصورت از اعزام آنها ممانعت به عمل می آید.

 

امیر دریادار دوم رحیمی پور خاطرنشان کرد: مشمولان هنگامی که تقاضای برگه اعزام را می دهند مکلف به تزریق واکسن هستند البته با توجه به شرایط واکسیناسیون در حال حاضر جمعیت زیادی از افراد کشور واکسینه شده اند.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: مشمولان باید کارت واکسن کرونا را برای ورود به مرکز آموزشی همراه داشته باشند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار