خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

ارائه لایحه اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ به مجلس+ بررسی پیشنهادات دولت

ارائه لایحه اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ به مجلس+  بررسی پیشنهادات دولت عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس آمادگی بررسی پیشنهادات دولت در قالب لایحه برای اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  از ارائه لایحه اصلاح تخصیص ارز 4200 تومانی، ازسوی دولت به مجلس در آینده‌ای نزدیک خبر داد، و گفت: مجلس منتظر ارائه این لایحه از سوی دولت است و آمادگی اصلاح این موضوع را دارد.

 

وی با بیان اینکه اختصاص ارز دولتی به این شکل فسادزا است، افزود: متاسفانه افرادی خاص منافع ارز 4200 تومانی را به جیب زده‌اند که لازم است جلوی این سودجویی گرفته شود.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه طبق قانون باید ارز دولتی به 7 قلم کالای اساسی تعلق پیدا کند تا قیمت آنها افزایش نیابد، ادامه داد: اما میزان تورم و افزایش قیمت در این 7 قلم کالا نسبت به سایر اجناس بیشتر هم بوده ، یعنی از یک سو ارز 4200 تومانی اختصاص داده شده و از طرف دیگر قیمت آنها بالا رفته است.

 

حجت الاسلام سلیمی با تاکید بر اینکه افراد ثروتمند بیش از دهک‌های پایین از اختصاص ارز دولتی به کالا‌های اساسی استفاده می‌کنند، اضافه کرد:برخی از این کالا‌ها که به آنها ارز دولتی اختصاص یافته به خارج از کشور می‌رود ، یعنی از جیب مردم کشورمان به نفع شهروندان کشورهایی که این کالاها به آنجا می‌رود، یارانه پرداخت می‌شود.

 

نماینده محلات در مجلس تاکید کرد: بنابراین حتما باید این روند اصلاح شود و مجلس آمادگی دارد تا پیشنهادات دولت در قالب لایحه برای اصلاح تخصیص ارز 4200 تومانی را بررسی کند تا جلوی فساد و رانت به وجود آمده گرفته شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار