جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود

ارائه لایحه اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ به مجلس+ بررسی پیشنهادات دولت

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس آمادگی بررسی پیشنهادات دولت در قالب لایحه برای اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  از ارائه لایحه اصلاح تخصیص ارز 4200 تومانی، ازسوی دولت به مجلس در آینده‌ای نزدیک خبر داد، و گفت: مجلس منتظر ارائه این لایحه از سوی دولت است و آمادگی اصلاح این موضوع را دارد.

 

وی با بیان اینکه اختصاص ارز دولتی به این شکل فسادزا است، افزود: متاسفانه افرادی خاص منافع ارز 4200 تومانی را به جیب زده‌اند که لازم است جلوی این سودجویی گرفته شود.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه طبق قانون باید ارز دولتی به 7 قلم کالای اساسی تعلق پیدا کند تا قیمت آنها افزایش نیابد، ادامه داد: اما میزان تورم و افزایش قیمت در این 7 قلم کالا نسبت به سایر اجناس بیشتر هم بوده ، یعنی از یک سو ارز 4200 تومانی اختصاص داده شده و از طرف دیگر قیمت آنها بالا رفته است.

 

حجت الاسلام سلیمی با تاکید بر اینکه افراد ثروتمند بیش از دهک‌های پایین از اختصاص ارز دولتی به کالا‌های اساسی استفاده می‌کنند، اضافه کرد:برخی از این کالا‌ها که به آنها ارز دولتی اختصاص یافته به خارج از کشور می‌رود ، یعنی از جیب مردم کشورمان به نفع شهروندان کشورهایی که این کالاها به آنجا می‌رود، یارانه پرداخت می‌شود.

 

نماینده محلات در مجلس تاکید کرد: بنابراین حتما باید این روند اصلاح شود و مجلس آمادگی دارد تا پیشنهادات دولت در قالب لایحه برای اصلاح تخصیص ارز 4200 تومانی را بررسی کند تا جلوی فساد و رانت به وجود آمده گرفته شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار