سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان: ایران در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری می‌کند

امیرعبداللهیان: ایران در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری می‌کند وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران سابقه و روند مذاکرات پیشین در وین را مدنظر دارد، تصریح کرد ایران در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز شنبه در تماس تلفنی در خصوص موضوعات مورد علاقه از جمله مذاکرات آتی وین و نیز تحولات جاری در منطقه گفتگو و تبادل نظر کردند.

پیش از این وزارت خارجه روسیه از این تماس تلفنی خبر داده بود.

لاوروف در این گفتگو جویای سلامت وزیر امور خارجه کشورمان در پی ابتلا به ویروس کرونا شد.

امیرعبداللهیان نیز ضمن تاکید بر خوب بودن شرایط عمومی خود ، ضمن تمجید از مواضع سازنده و مثبت روسیه در قبال موضوع هسته‌ای ایران، تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به توافق صورت‌گرفته با هماهنگ‌کننده برجام در خصوص زمان برگزاری گفت‌وگوها با گروه ۱+۴، تأکید کرد که پیشرفت سریع گفت‌وگوها مستلزم آن است که طرف‌های اروپایی و آمریکا با اجتناب از زیاده‌خواهی و طرح خواسته‌های فرابرجامی، رویکردی واقع‌بینانه و سازنده در پیش گیرند.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران سابقه و روند مذاکرات پیشین در وین را مدنظر دارد، تصریح کرد ایران در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری خواهد کرد.

به گزارش فارس، مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ قرار است هشتم آذر ماه در وین برگزار شود.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد که به هیچ وجه نباید در جدیت جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوها و لزوم بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان تردید داشت.

امیرعبداللهیان با اشاره به تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران، تصریح کرد اگرچه جمهوری اسلامی ایران نسبت به نیات طرف آمریکایی تردید دارد، با این وجود چنانچه طرف آمریکایی به طور کامل به تعهدات خود بازگشته و مطالبات بیشتر نداشته باشد، جمهوری اسلامی ایران نیز به اجرای همه تعهدات خود بازخواهد گشت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس با اشاره به همکاری های سازنده جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی بر لزوم پرهیز مدیرکل آژانس از اتخاذ مواضع سیاسی تاکید و خاطرنشان کرد که ایران به همکاری‌های فنی با آژانس ادامه خواهد داد.

وزیر امور خارجه روسیه نیز در این تماس با تأکید بر اهمیت احیای برجام، تصریح کرد که همه طرف‌ها و در وهله نخست ایالات متحده می‌بایست به تعهدات خود بازگردند. لاوروف همچنین یادآور شد که مسکو همواره بر لزوم توقف اقدامات مخرب آمریکا در قبال برجام تأکید داشته است.

در این تماس طرفین در خصوص لزوم ارسال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان با توجه به در پیش بودن فصل سرما توافق کردند.

دو طرف همچنین بر اهمیت تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان تأکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس به آخرین وضعیت تحولات در حوزه قفقاز نیز اشاره داشته و عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات منطقه ای در قالب ۳+۳ و سایر فرمت های مورد توافق برای حل و فصل مسائل قفقاز و توسعه همکاری های منطقه ای حمایت می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار