پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

خبر مهم آموزش و پرورش برای معلمان حق التدریس

خبر مهم آموزش و پرورش برای معلمان حق التدریس رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش از ممنوعیت به‌کارگیری نیروی جدید در آموزش‌وپرورش به صورت حق‌التدریس آزاد یا عناوین مشابه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۱۹
خبر مهم آموزش و پرورش برای معلمان حق التدریس

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر سلیمان‌زاده در اطلاعیه‌ای خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور اعلام کرد که در راستای اجرای دستور ۲۰ مهر ۱۴۰۰ سرپرست وزارت متبوع منضم به نامه ۱۹ مهر ۱۴۰۰ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به‌کارگیری افراد جدید به صورت حق‌التدریس آزاد و یا عناوین مشابه به هر شکل توسط ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ممنوع است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، اخیرا در تشریح وضعیت سازماندهی نیروی انسانی در سال جدید گفته است: حدود ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از مشمولین قانون تعیین تکلیف بر اساس مجوز‌های سازمان اداری و استخدامی تبدیل وضعیت شده‌اند. ۳۳ هزار و ۵۴۸ نفر نیز در قالب مجوز‌های سوم و چهارم اجرای قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سودآموزی به دانشگاه فرهنگیان رفته‌اند.



جذب و به‌کارگیری ۲۲ هزار و ۹۲۶ نفر از طریق ماده (۲۸) که در سال ۱۳۹۹ در آزمون استخدامی فراگیر پذیرفته شده اند، پذیرش تعداد ۲۶ هزار نفر به عنوان متعهد خدمت از طریق کنکور سراسری و معرفی به دانشگاه فرهنگیان (و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) و تخصیص کد پرسنلی به صورت متمرکز برای تمامی همکاران ورودی ماده (۲۸) و متعهدین خدمت از دیگر اقدامات انجام شده در خصوص استخدام همکاران فرهنگی است.


به گفته وی تعداد مجوز‌های جذب نیروی انسانی در سه سال اخیر به صورت قابل توجهی افزایش یافته است و در سال جاری نیز تعداد ۵۰ هزار نفر مجوز جذب از سازمان اداری و استخدامی کشور اخذ شده که فرآیند اجرایی آن در حال انجام است.

سلیمان زاده درباره استمرار خدمت نیرو‌های بازنشسته نیز گفت: مشمولین بازنشستگی تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ تعداد ۹۵ هزار نفر برآورد شده است که بر اساس اطلاعات تا پایان مهرماه، تعداد بازنشستگان سال جاری ۵۹ هزار و ۳۵۷ نفر بوده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر