خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

توضیحات رئیس پلیس راهور درباره حق استفاده از شیشه دودی و جریمه خودرو‌ها

هادیانفر گفت: افراد دارای شیشه دودی غیراستاندارد عامل تخلف هستند و در تمام کشور‌ها هم با این موضوع برخورد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه نشست خبری امروز خود که در محل شهرک آزمایش برگزار شد، به مصوبه دیوان عدالت اداری در مورد جریمه خودرو‌های شیشه دودی اشاره کرد و گفت: از مصوبه هیات عمومی دیوان نباید سوءبرداشت شود. دیوان تاکید کرده که فاصله سه متری برای تشخیص درست نیست و عدد سه متر باطل شده و جریمه آن به تشخیص افسر است.

وی افزود: آنچه که دیوان باطل کرده است، مربوط به رفع اثر است، یعنی اینکه دیگر در همان محل نباید برچسب برداشته شود که ما هم موافق هستیم. البته اگر خودرو به دلیل جریمه بیش از سه میلیون تومان توقیف شود، باید هنگام ترخیص شیشه را نیز اصلاح کند.

رییس پلیس راهور ناجا کد جریمه مربوط به شیشه دودی را ۲۱۱۴ اعلام کرد و گفت: مبلغ جریمه ۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان در کلانشهر‌ها و ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان در دیگر شهرهاست.

وی با بیان اینکه افسران در برخورد با شیشه‌های دودی می‌توانند به دفعات جریمه کنند، گفت: یعنی ممکن است یک‌خودرویی در یک چهارراه جریمه شود و در چهارراهی دیگر نیز اگر مامور پلیس آن را مشاهده کند می‌تواند آن را جریمه کند و محدودیتی در دفعات جریمه وجود ندارد.

هادیانفر تاکید کرد: معیار تشخیص مامور است و البته شیشه‌های دودی استاندارد و متعارف که تولید کارخانه باشد مشکلی ندارد.

وی در پاسخ به اینکه چه افرادی می‌توانند از شیشه دودی با درصد بالا استفاده کنند، گفت: مقامات و افراد دارای رده حفاظتی می‌توانند از شیشه دودی استفاده کنند. حتی افراد دارای بیماری به تشخیص کمیسیون پزشکی نیز در صورتی که راننده خودرو بوده و خودرو به نام خودشان باشد می‌توانند با مراجعه به مراکز راهور در شهر‌ها مجوز خود را دریافت کنند.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: افراد دارای شیشه دودی غیراستاندارد عامل تخلف هستند، هم در مسائل انتظامی وهم در مسائل امنیتی، در تمام کشور‌ها هم با این موضوع برخورد می‌شود.

وی در مورد آمار جریمه شیشه‌های دودی نیز گفت: در هفت ماهه امسال ۸۷۱ هزار خودرو به دلیل شیشه دودی جریمه شدند که ۳۱۶ هزار نفر آن در جاده و ۵۵۴ هزار نفر آن در شهر‌ها بوده است.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره شماره‌گذاری خودرو‌های دارای شیشه دودی در مراکز تعویض پلاک نیز گفت: با توجه به شرایط کرونا ما اعلام کردیم شماره‌گذاری‌ها انجام شود، اما در گذشته اینطور بود که حتما اصلاح و بعد خدمات شماره گذاری و تعویض پلاک ارائه شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار