جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

آخرین خبر از وضعیت رتبه بندی معلمان + زمان بررسی مجدد رتبه بندی در مجلس

آخرین خبر از وضعیت رتبه بندی معلمان + زمان بررسی مجدد رتبه بندی در مجلس نماینده علی آباد کتول در مجلس با اشاره به اعلام آمادگی دولت برای اجرای لایحه رتبه بندی معلمان تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان گفت: این لایحه باید پیش از بررسی بودجه در دستور کار صحن مجلس قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس تصریح کرد: برخی برای کسب حقوق‌های نجومی در صنایع بالادستی اقدامات هزینه بری انجام می‌دهند و این در حالی است که صنایع پایین دست رها شده است، اما می‌توان به جای خام فروشی، ارزش افزوده ایجاد کرد و موجب رشد اقتصادی نیز شد.

نوروزی در بخش دیگری از تذکر خود به موضوع رتبه بندی معلمان اشاره و تصریح کرد: مجلس به کلیات موضوع رأی بالایی داده و در حال حاضر نیز گزارش کمیسیون آموزش درخصوص لایحه رتبه بندی در صف ورود به صحن علنی قرار دارد، لذا از هیات رئیسه مجلس می‌خواهم که هر چه سریعتر بررسی لایحه رتبه بندی معلمان را در دستور کار مجلس قرار دهد.

نایب رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس تاکید کرد: آقای میرکاظمی در جلسه غیرعلنی قول دادند تا ۲۵ هزار میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص دهد، فرهنگیان نیز بر همین مبنا منتظر اقدام و عمل دولت و مجلس هستند. انتظار داریم هفته آینده پیش از ورود مجلس به بررسی لایحه بودجه، موضوع رتبه بندی معلمان در دستور کار مجلس قرار گیرد تا هدیه خوبی برای معلمان باشد.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: قاطبه نمایندگان مجلس با اجرای لایحه رتبه بندی معلمان موافقند و دولت نیز در جلسه غیرعلنی با اجرای این لایحه تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان موافقت کرد، اما برای اینکه این موضوع عملیاتی شود، توافقاتی با دولت خواهیم داشت تا موضوع هر چه سریعتر اجرایی شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار