پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سردار حاجی زاده: اگر رژیم صهیونسیتی بهانه دست ما دهد، نابود می شود

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مقامات رژیم صهیونسیتی می دانند که آنها می توانند آغاز کننده باشند ولی پایان کار با ماست، پایان این کار نابودی رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 11
کد خبر: ۱۰۹۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار امیر علی حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم بزرگداشت دهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی مقدم اظهار کرد: امروز امنیت کشور مثال زدنی است و لزومی ندارد درباره حد توانمان حرف بزنیم به اندازه کافی دشمنان می‌گویند که امروز بیایید راجع به موشک مذاکره کنیم.

وی گفت: پهپادهای جمهوری اسلامی خاری بر چشم دشمنان شده است و می‌گویند اینها را باید محدود کنیم. البته سال‌ها دشمنان در حوزه تحریم تسلیحاتی تلاش کردند و در واقع اجازه واردات به ما نمی‌دادند که البته به نتیجه نرسیدند.

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز با تحریم مشکلات ایجاد می کنند که ما صادرات نداشته باشیم و این قدرتی که امروز فراهم شده است نتیجه راه و روش فرهنگ شهدایی مثل شهید تهرانی مقدم است یعنی شهید مقدم و یاران شهیدش بنیانی را گذاشتن و راهی را به ما یاد دادند که مسیر موفقیت است.

وی گفت: این الگو فقط مختص فقط کار نظامی نیست مخصوص کار امنیتی و دفاعی نیست این الگو و روش در حوزه فرهنگ ، اقتصاد، سیاست و در هر جایی مورد استفاده است که اگر از آن استفاده کنیم به طور قطع موفق خواهیم شد.
سردار حاجی زاده ادامه داد: امروز روزی است که نیاز داریم از این روش‌ها و الگو ها به ویژه در حوزه اقتصاد که عقب افتادگی داریم و مردم تحت فشار هستند، استفاده کنیم و بتوانیم سد فناوری‌های حوزه غیرنظامی را در زمینه‌های صنایع مختلف بشکنیم و این شدنی است.

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید تهرانی مقدم و شهدای از این جنس، از دل همین مردم آمدند رشد کردند و ایستادگی کردند و روحیه خودباوری و خدا باوری داشتند و با اخلاص‌شان به این درجه رسیدند و امروز بنیانگذار یک کار بزرگ شدند.

وی تاکید کرد: تک تک جوانان ایران بالقوه خودشان شهید طهرانی مقدم هستند و باید در مسیر رسیدن به اهداف خود مقاومت و ایستادگی کنند.

سردار حاجی زاده یادآور شد: زمانی مشکل ما موشک بود، امروز مسئله ما موشک نیست امروز مسئله ما در عرصه های دیگر است که باید آنها را دنبال کنیم و هر جمعی از جوانان در مجموعه فعال هستند به گفته مقام معظم رهبری آنجا را مرکز دنیا بدانند و آنجا را مهمترین کار برای خود تلقی کنند و اگر تلاش کنند و در مقابل سختی ها ایستادگی کنند و کارشان خالص آن باشد حتما مقدم آن کار می‌شوند و پیروز و موفق خواهند شد.

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز به لطف خدا در حوزه دفاعی، نظامی و امنیتی به نقاط خوبی رسیده‌ایم و در سایه این امنیت باید در بقیه حوزه‌ها فعال شویم و یکی پس از دیگری مشکلات را حل کنیم.

وی درباره تهدیدات تکراری دشمنان که همه گزینه‌ها روی میز است گفت: مجموعه کشورهایی که در حال حاضر در دنیا وجود دارد تنها حکومت و رژیمی را که می‌بینید درباره بقا و موجودیت و ادامه حیات خود صحبت می‌کند و درباره این موضوع هم اندیشی می‌گذارند و دور هم جمع می‌شوند و جلسه می‌گذارند، رژیم صهیونیستی است.

سردار حاجی زاده افزود: بنابراین رژیمی که راجع به موجودیت خود صحبت می‌کند این محکوم به نابودی است و چنین رژیمی نمیتواند درباره کشور دیگری صحبت کند و تهدیداتی که هم می‌کند بیشتر مصرف داخلی برای خودشان دارد.

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مقامات رژیم صهیونسیتی می‌دانند که آنها می‌توانند آغاز کننده باشند ولی پایان کار با ماست؛ پایان این کار نابودی رژیم صهیونسیتی است و اگر بهانه ای دست ما بدهند، دیگر بعد از این دوره را نخواهند دید و قطعا نابودی آنها - به لحاظ تاریخی - جلو خواهد افتاد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر