مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

نمکی: کمبود داروهای اساسی علی رغم تحریم‎‌ها کاهش یافته است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: در حال حاضر خوشبختانه علی‌رغم فشارهای ناشی از تحریم‌ها میزان کمبود داروهای اساسی کشور در مقایسه با روز مشابه در سال گذشته کمتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت داروهای وارداتی در بازار، گفت: در حال حاضر خوشبختانه علی‌رغم فشارهای ناشی از تحریم‌ها میزان کمبود داروهای اساسی کشور در مقایسه با روز مشابه در سال گذشته کمتر شده است.

عضو کابینه دولت با بیان اینکه رایزنی‌هایی در خصوص نقل و انتقال پول، تامین منابع، شیوه نقل و انتقال دارو و مسیر واردات داروها در حال انجام است تا مردم مشکلی به عنوان کمبود دارو نداشته باشند، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم ذخیره دارو را در حد مطلوب حفظ کنیم تا مردم در این زمینه اضطرابی را نداشته باشند.

نمکی در خصوص انتقاد به فعالیت داروخانه‌ها در زمینه فروش مواد آرایشی و بهداشتی، گفت: هرگز نگفته‌ام که داروخانه نباید اقدام به فروش مواد آرایشی و بهداشتی کند بلکه اعلام کردم که این بخش نباید بر فروش دارو سایه بیاندازد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان با تاکید بر اینکه نباید ارائه دارو به کوچک‌ترین بخش داروخانه تبدیل شود، خاطرنشان کرد: همکاران داروسازان و انجمن داروسازان به دنبال این هستند تا بخش ارائه دارو را نسبت به بخش آرایشی و بهداشتی تقویت کنند.

فارس
ارسال نظر