درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آیت الله رئیسی: پرهیز از هر اقدامی که موجب سستی در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی شود، ضروری است

رئیس‌جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: پرهیز از هر اقدامی که موجب سستی در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی شود، ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، اقدام شرکت‌های داخلی در تولید واکسن کرونا را بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: حمایت از فعالیت و تولید واکسن داخلی توسط این شرکت‌ها، جزو اولویت‌های دولت است و در این راستا پیش‌ خرید این تولیدات، می‌تواند آنها را نسبت به ادامه و گسترش فعالیت‌هایشان امیدوارتر کند.

 

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش و فداکاری شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر کادر بهداشت و درمان و همه کسانی که در مقابله با بیماری کرونا نقش دارند، گفت: امیدواریم با همکاری مردم شریف کشورمان بتوانیم به نقطه اطمینان‌بخشی در مهار این بیماری برسیم و با افزایش میزان واکسیناسیون به بیش از ۸۰ درصد از سلامت مردم صیانت کنیم.

 

رئیسی پرهیز از هرگونه اقدامی که موجب سستی در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌شود را ضروری دانست و گفت: نباید نتیجه هوشمندسازی برخی محدودیت‌ها باعث عادی‌انگاری و سستی در مراعات مقررات بهداشتی باشد.

 

وی با تأکید بر کنترل رفت و آمد از طریق مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از کشورهای همسایه با موج جدید بیماری مواجه شده‌اند، لازم است از تردد افراد بدون داشتن تست منفی از مرزهای کشور جلوگیری شود.

 

رئیس جمهور همچنین با تأکید بر لزوم بازنگری در مصوبات قبلی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: در این بازنگری باید مشخص شود که چه میزان از مصوبات اجرایی و عملیاتی شده و چه تعداد از آنها، موضوعیت خود را بعضاً با توجه به تغییر شرایط از دست داده است و انجام این کار می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های بعدی به ستاد مؤثر باشد.

 

همچنین در این جلسه با توجه به موفقیت‌های چشمگیر در کاهش آسیب‌های ناشی از کرونا، موضوع اجرای طرح محدودیت‌های هوشمند در سراسر کشور بویژه چند استان با وضعیت قرمز در جلسه امروز بررسی شد./ فارس

 

ارسال نظر