نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

رسانه انگلیسی: ابوبکر بغدادی در افغانستان پنهان شده است

یک رسانه انگلیسی مدعی شد که ابوبکر بغدادی رهبر گروه تروریستی داعش در یک منطقه دوردست در افغانستان مخفی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۵۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، یک رسانه انگلیسی مدعی شد ابوبکر بغدادی رهبر گروه تروریستی داعش در یک منطقه دوردست در افغانستان مخفی شده است.

به نوشته روزنامه د سان(the Sun) برخی از کارشناسان امنیتی از روی ویدیو تازه منتشر شده رهبر گروه ترویستی داعش اعلام کردند که وی در یک منطقه دوردست در افغانستان پنهان شده است.

براساس این گزارش،‌ به نظر می‌رسد بعد از شکست داعش، بغدادی از عراق و سوریه فرار کرده و در مکان جدیدی پنهان شده است.

د سان نوشت: به‌نظر می‌رسد بغدادی بعد از فرار از عراق و سوریه به سایر اعضا و رهبران این گروه در مناطقی در شرق افغانستان پیوسته است.

به گفته این کهنه سرباز دوران جنگ شوروی و افغانستان، بالشت‌ها و فرشی که بغدادی روی آن نشسته شبیه به نمونه‌هایی است که در افغانستان به کار برده می‌شود.«زید حمید»، یکی از موسسان اتاق فکر (the BrassTacks) اشاره می‌کند که در آخرین ویدیوئی که بغدادی از خود منتشر کرده به نظر می‌رسد فرشی که بروی آن نشسته با آنچه در عراق و سوریه استفاده می‌شود، متفاوت است.

د سان در ادامه افزود: البته این ادعا با آنچه «هاشم الهاشمی» کارشناس مسائل ترویستی که مدعی است بغدادی هنوز در سوریه و عراق مستقر است، تفاوت دارد.

وی می‌گوید در حال حاضر دولت عراق با کمک یگان ویژه ارتش آمریکا و با تشکیل یک واحد مخصوص به دنبال مکان‌هایی است که احتمال می‌رود رهبر داعش در آنجا پنهان شده و تاکنون 13 مورد از 17 مورد احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

این کارشناس عراقی در ادامه یادآور شد: تنها 4 مکان احتمالی دیگر وجود دارد که در بیابان‌های استان الانبار عراق یا بیابان حمص در سوریه است.

بغدادی مدتی قبل و پس از 5 سال در ویدیوئی ظاهر شد و این دومین ویدئوی تایید شده از سوی وی است که از زمان ایجاد داعش در موصل عراق منتشر شده است.

بسیاری از کارشناسان روسی و آمریکایی اعلام کردند که داعش در حال انتقال افراد و تجربه خود به افغانستان برای ایجاد قلمرو جدید است.

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که سخنگوی شورای امنیتی ملی افغانستان اعلام کرده است که داعش در این کشور شکست خورده اما برای شکست کامل آن همکاری منطقه‌ای نیاز است.

فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار