پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

مخالفت با بررسی فوریت‌دار لایحه تامین کالای اساسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت و یک‌ فوریت لایحه دولت برای اصلاح قانون بودجه 1400 و تغییر در روند تخصیص ارز 4200 تومانی مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دو فوریت لایحه دولت برای اصلاح تبصره یک قانون بودجه 1400 کل کشور با عنوان «تأمین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی،‌ دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست‌های جبرانی حمایت از معیشت اقشار آسیب‌پذیر» در دستور کار قرار گرفت و به تصویب نرسید.

 

این لایحه با هدف تغییر در میزان ارز 4200 تومانی تخصیص یافته به کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی و دارو و زمینه‌سازی برای رسیدن آن به دست مصرف‌کننده نهایی، از سوی دولت ارائه شده است که پس از توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان نماینده دولت و نمایندگان موافق و مخالف، ابتدا دو فوریت آن به رأی گذاشته شد که به تصویب نرسید، سپس یک فوریت آن به رأی نمایندگان گذاشته شد اما وکلای ملت با یک فوریت هم مخالفت کردند و به این ترتیب، این لایحه به صورت عادی در دستور کار قرار گرفت.

 

لایحه اصلاح تبصره یک قانون بودجه 1400 کل کشور با عنوان «تأمین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی،‌ دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست‌های جبرانی حمایت از معیشت اقشار آسیب‌پذیر» پس از بررسی و تصویب در کمیسیون برنامه و بودجه، در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت.

 

نظر مجلس درباره بررسی فوریت دار لایحه تامین کالا‌های اساسی

 

نمایندگان مجلس با بررسی دو و یک فوریتی لایحه تامین کالا‌های اساسی، نهاده‌های دامی و دارو مخالفت کردند.

 

نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با تقاضای بررسی دو فوریتی و یک فوریتی لایحه «تأمین مطمئن کالای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست‌های جبرانی برای حمایت اقشار آسیب‌پذیر» مخالفت کردند.


براساس آئین نامه داخلی مجلس لایحه مذکور به صورت عادی مورد بررسی قرار خواهد گرفت./فارس و صداو سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده