اطلاعیه فوری دولت: زمان مراسم بزرگداشت رهبر شهید تغییر کرد فوری / صدای انفجار در قشم علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است

واکنش به ضعف نظارت دولت سابق بر کالاهای مشمول ارز 4200 تومانی و گرانی

واکنش به ضعف نظارت دولت سابق بر کالاهای مشمول ارز 4200 تومانی و گرانی عضو کمیسیون برنامه مجلس با تاکید بر اینکه نباید بار حذف ارز 4200 تمانی بر دوش مردم بیفتد گفت: برای افزایش تاثیر حذف ارز 4200 تومانی باید تعداد تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را افزایش داده و نظارت و شفافیت را ارتقا دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره حذف ارز 4200 تومانی اظهار داشت: چون نظارت در دولت‌های مختلف در موضوع یارانه‌ها ضعیف بوده است من مخالف حذف ارز 4200 تومانی هستم زیرا باعث گرانی اقلام، کالاهای اساسی و مایحتاج مردم خواهد شد.

 

وی افزود: چون سیستم نظارتی قوی و شفاف در بخش‌های مختلف کشور نداریم احتمالا حذف ارز 4200 تومانی تبعاتی برای اقتصاد خانوارها داشته باشد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: در تولید کالاهای اساسی و در سال‌های اخیر روند کاهشی داشته‌ایم و قیمت جهانی همین قلم کالاها هم افزایشی بوده است و عملا شاهد گرانتر شدن مایحتاج‌های سفره مردم هستیم این در حالی است که در طول سال‌های اخیر با خشکسالی و عدم توجه بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی روبرو بوده‌ایم که همین امر منجر به افزایش تورم در اقتصاد خانوارها شده است.

 

زارع تصریح کرد: من در مجموع موافق حذف ارز 4200 تومانی هستم ولی در شرایط فعلی اگر این کار عملیاتی شود، بار آن بر دوش مردم می‌افتد پس به صلاح نیست که اجرایی شود.

 

وی خاطرنشان کرد: برای آنکه تخصیص ارز 4200 تومانی و حمایت از مردم در این زمینه مؤثر باشد باید تعداد تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را افزایش دهیم و برای این کار باید فراخوان داد، این در حالی است که سرمایه‌گذاران زیادی هستند که می‌توانند نهاده‌های کشاورزی را در حد استان و شهرستان خود وارد کنند و به دست جامعه هدف برسانند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: در شرایط حاضر هیچ دلیلی برای حذف ارز 4200 تومانی نیست ضمن اینکه امکان حذف یارانه دارو که با ارز 4200 تومانی وارد می‌شود را هم نداریم، زیرا در شرایط کرونایی هستیم.

 

زارع افزود: تولید گندم در کشور پایین است و نیاز کشور به دانه‌های روغنی هم باعث شده تا به سمت واردات برویم.

 

وی در پایان افزود: حذف ارز 4200 تومانی باعث شوک قیمتی به جامعه خواهد شد و عدم نظارت بر قیمت کالاها و خشکسالی‌های اخیر و کاهش تولید مایحتاج مصرفی مردم و همچنین افزایش قیمت جهانی کالاهای اساسی منجر به مشکلات متعددی برای خانواده‌های ایرانی شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار