قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

نماینده مجلس: گندم و دارو تا آخر سال مشمول ارز ۴۲۰۰ می‌شوند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مورد لایحه ۲ فوریتی دولت درباره تأمین ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تا پایان سال توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس و در جمع خبرنگاران گفت: در بودجه سال 1400 مجلس به دولت اجازه داده بود که تا 8 میلیارد دلار از درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت، میعانات و فرآورده‌ها را با قیمتی کمتر از قیمت ETS(سامانه جامع الکترونیک) در اختیار واردکنندگان نهاده های دامی، دارو و گندم قرار دهد.

 

وی افزود: بر اساس گفته‌ها و آمار دولت این 8 میلیارد دلار تمام شده و دولت در لایحه‌ای تقاضا کرده مجلس به دولت اجازه دهد، 4/6 میلیارد دلار دیگر تا پایان سال با ارز ترجیحی به فروش برساند تا ارز مورد نیاز برای خرید دارو، تجهیزات پزشکی، گندم و نهاده‌های دامی را تامین کند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در قسمت دوم لایحه دولت، درخواست شده تا 27 هزار میلیارد تومان به دولت مجوز دهیم که از محل‌های دیگر صرف اعطای یارانه به مردم کند. این یارانه بر اساس محاسبات انجام شده حدود صد هزار تومان است که برای دهک‌های پایین‌تر جامعه بالاتر است. بر این اساس این میزان به یارانه 45 هزار تومانی پیشین اضافه می‌شود که پیش از این یک قانون مستقل داشته است. دولت معتقد است با اضافه کردن این 4/6 میلیارد دلار به 8 میلیارد پیشین، امکان دارد مجبور شود برخی از کالا‌های مشمول ارز 4 هزار و 200 تومانی را حذف کند.

 

زنگنه بیان کرد: گندم و دارو قطعاً تا پایان سال مشمول ارز 4 هزار و 200 تومانی می‌شوند. در مورد نهاده‌های دامی هم دولت باید تصمیم بگیرد و اگر عرض آن‌ها را کم کند یا نرخش را افزایش دهد، دولت از محل این 27 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی به مردم کمک می‌کند تا بخشی از بار هزینه‌ای را جبران کند.

 

وی تصریح کرد: نظر مجلس این است که در مورد 27 هزار میلیارد تومان نیاز به مصوبه پارلمان ندارد و دولت بر اساس قانون بودجه تا 10 درصد می‌تواند محل هزینه‌ها را تغییر دهد. البته در بخش اول به دولت دستور دادیم در قانون بودجه که ارز را به قیمت ETS به فروش برساند./ تسنیم

 

ارسال نظر