توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

لزوم دریافت اذن رهبر انقلاب برای تداوم سرپرستی وزارت آموزش و پرورش

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، با بیان اینکه فقط 7 روز از مهلت 3 ماهه سرپرستی آموزش و پرورش باقی است، گفت: در صورتی که رئیس جمهور بخواهد فرصت طولانی‌تری برای سرپرستی این وزارتخانه وجود داشته باشد، باید اذن رهبری را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 16
کد خبر: ۱۰۹۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در ارتباط با شبکه خبر سیما، با اشاره به رأی نیاوردن دومین گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت آموزش و پرورش در جلسه علنی امروز مجلس، اظهار داشت: از فرصت سه ماهه‌ای که امکان اداره وزارتخانه با سرپرست وجود دارد، فقط 7 روز باقی مانده و بر اساس تفسیری که شورای نگهبان از اصل 135 قانون اساسی دارد، رئیس جمهور فقط یک فرصت سه ماهه برای اداره یک وزارتخانه با سرپرست دارد و اینطور نیست که این فرصت سه ماه دیگر تمدید شود.

 

وی افزود: بر این اساس، یا رئیس جمهور باید تا هفته آینده و در فرصت باقیمانده وزیر پیشنهادی جدیدی معرفی کند و یا اینکه اگر بخواهند سرپرست انتخاب کنند و فرصت طولانی‌تری داشته باشند، باید از مجاری قانونی که در قانون اساسی پیش‌بینی شده، مجوز بگیرند.

 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تصریح کرد: بر اساس عُرف شکل گرفته در اقدام روسای جمهور گذشته، در این موارد باید مجوز و اذن مقام معظم رهبری گرفته شود.

 

موسوی در خصوص زمان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بعدی آموزش و پرورش در صورت معرفی سریع از سوی رئیس جمهور، با توجه به تعطیلات هفته آینده مجلس، گفت: این موضوع را باید در هیأت رئیسه بررسی کنیم، چون هنوز آقای رئیس جمهور هنوز مشخص نکرده که اقدام بعدی‌شان چیست، لذا باید ببینیم ایشان چه تصمیمی می‌گیرند و بعد ما در هیأت رئیسه موضوع را بررسی کنیم و تصمیم بگیریم.

 

ارسال نظر