وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست

نوبخت:احتمال پرداخت یارانه ریالی به طبقات محروم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه در سال ۹۷ بیش از ۱۵ میلیارد دلار ارز دولتی به کالاهای اساسی، نهاده‌های کشاورزی، دارو و نیازهای وزارت علوم اختصاص یافته، از احتمال پرداخت یارانه ریالی به طبقات محروم در سال جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ، جلسه عصر امروز (یکشنبه) کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد و عملکرد بند ز تبصره ۷ که دولت را مکلف می‌کند تا ۱۴ میلیارد دلار برای حمایت از معیشت مردم و تأمین مابه التفاوت ارز برای تولید داخلی اختصاص دهد، مورد بررسی قرار گرفت.

 

در این نشست عدل معاون سازمان برنامه و بودجه در توضیحاتی گفت: با توجه به محدودیت‌های ارزی کشور، برخی کالاها که در سبد معیشتی مردم از اهمیت کمتری برخوردار است، مشمول کاهش ارز خواهند شد.

 

همچنین میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط با کالا برگ الکترونیکی عنوان داشت: برای توزیع گوشت به این شیوه با کمک بانک مرکزی اقداماتی انجام شده و می‌تواند عملیات اجرایی آغاز شود.

 

در ادامه نیز نوبخت در تشریح عملکرد بند ز تبصره ۷ اظهار داشت: طبق قانون دولت مکلف بود در سال ۹۷ به چهار گروه کالاهای اساسی، نهاده‌های کشاورزی و دامی، دارو و سلامت، و نیازهای وزارت علوم؛ ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص دهد.

وی ادامه داد: به جز دارو، ۱۲ میلیارد و شصت و پنج میلیون تأمین ارز شده و برای دارو نیز حدود ۳ میلیارد دلار اختصاص یافته است. بنابراین در سال ۹۷ بیش از ۱۵ میلیارد دلار ارز برای این چهار گروه ارز اختصاص یافته است.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: در سال ۹۸ پیش بینی ما حدود سیزده میلیارد و ششصد و شصت و هشت میلیون دلار است که با توجه به تحولات پیش آمده، می‌توان حدود ۱۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به این امر اختصاص داد. همچنین برای اجرای بند ز در سقف ۱۴ میلیارد دلار پیشنهاداتی از طرف دستگاه‌ها ارائه شده که برخی اقلام، ارز مورد نیازشان با ارز نیمایی تأمین شود و از محل مابه التفاوت قیمت ارز به طبقات محروم یارانه ریالی داد که دولت در حال جمع بندی امر است و هنوز چیزی قطعیت نیافته است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر