آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نشست اضطراری وزرای خارجه اروپایی درباره اعلامیه برجامی ایران

وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان به همراه فدریکا موگرینی روز دوشنبه در بروکسل یک نشست اضطراری درباره اعلامیه روز چهارشنبه ایران برگزار خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۲۰
به گزارش   راهبرد معاصر ، پایگاه خبری نشنال گزارش داد که وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان روز دوشنبه در بروکسل نشست فوق العاده برگزار می‌کنند تا درباره اقدام اخیر ایران در نقض تعهداتش در برجام رایزنی کنند.

براساس این گزارش، وزرای خارجه این سه کشور اروپایی به همراه «فدریکا موگرینی» درباره پاسخ اتحادیه اروپا به اقدام روز چهارشنبه ایران در زمینه آب سنگین و اورانیوم غنی شده بحث و بررسی خواهند کرد.

شورای عالی امنیت ملی ایران چهارشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد «در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام» برخی اقدامات خود ذیل برجام را متوقف کند.  

جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه که در اولین سالگرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای صادر شده به کشورهای باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داده برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی اقدام کنند.

این گزارش می‌گوید، وزرای خارجه اروپایی قرار است علاوه بر بررسی پاسخ به تهدیدهای ایران، درباره پیشرفتها در زمینه تلاشهایشان برای ادامه تجارت با ایران نیز رایزنی کنند.

وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان پیش از این به عزم خود برای عمل به تعهداتشان در چارچوب برجام تاکید کرده‌اند.

یک سخنگوی وزارت خارجه انگلیس ضمن تاکید بر تعهد ایران به برجام گفت که انگلیس نیز به تعهدات خود در توافق هسته‌ای پایبند خواهد ماند.

وی افزود: «به دنبال دیدار وزیر خارجه انگلیس با وزیر خارجه آمریکا در هفته گذشته، وی قصد دارد با همتایان اروپایی خود نیز درباره پاسخ ما به اعلامیه تهدید آمیز اخیر ایران رایزنی کند.»

این نشست در حالی برگزار می‌شود که اندیشکده «شورای روابط خارجی اروپا» روز یک شنبه در یادداشتی با هشدار درباره احتمال فروپاشی کامل برجام از اتحادیه اروپا و سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس خواسته که با راه‌اندازی ساز و کار ویژه موسوم به اینستکس مانع از شکست این توافق هسته‌ای شوند.

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار