سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پیشنهاد ارمنستان برای امضای پیمان صلح با آذربایجان

پیشنهاد ارمنستان برای امضای پیمان صلح با آذربایجان نخست وزیر ارمنستان از پیشنهاد این کشور به جمهوری آذربایجان برای امضای پیمان صلح خبر داده و یادآور شد که با وجود ۳ بار تلاش مسکو، باکو هر بار روند تعیین خطوط مرزی بین دو کشور را به تأخیر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 18
کد خبر: ۱۱۰۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "نیکول پاشینیان" نخست وزیر ارمنستان به جمهوری آذربایجان پیشنهاد کرد که بین دو کشور پیمان صلح امضا شود.

 

پاشینیان در سخنرانی خود در پارلمان ارمنستان و در پاسخ به سئوال یکی از نمایندگان درباره امکان امضای چنین توافنامه‌ای، گفت: «ما نیز چنین پیشنهادی را مطرح کرده و از طرف آذربایجانی خواسته‌ایم تا پیمان صلحی بین دو کشور امضاء شود.»

 

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به اینکه هدف مذاکرات در چارچوب گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز دقیقاً انعقاد صلح بین دو کشور است، افزود: «این مذاکرات باید به کار مشترک و موافقت درباره متن این پیمان صلح منجر شود. البته این کار آسانی نخواهد بود، ولی ما از آن خودداری نخواهیم کرد و این مسئله را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.»

 

نیکول پاشینیان همچنین اعلام کرد که روسیه تاکنون سه بار پیشنهاد آغاز تعیین خطوط مرزی ارمنستان و آذربایجان را مطرح کرده، ولی مقامات باکو هر سه بار این روند را به تعویق انداختند. به گفته وی، ایروان در ماه مه (اوایل بهار) آمادگی داشت تا پیشنهادات مربوط به تعیین خطوط مرزی را امضاء کند.

 

وی در عین حال حل و فصل مسالمت آمیز وضعیت کنونی در مرز ارمنستان و آذربایجان و توقف درگیری‌های نظامی را بسیار با اهمیت ارزیابی کرد.

 

روز چهارشنبه اتحادیه اروپا از ارمنستان و آذربایجان خواست تا مذاکرات به منظور حل و فصل همه جانبه اختلافات دوجانبه را از سر بگیرند و بر لزوم کار مشترک با دو کشور برای کمک به این روند تأکید کرد.

 

"دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین نیز روز گذشته یادآور شد که در سایه میانجی‌گری طرف روسی درگیری‌های جدید در مرز آذربایجان و ارمنستان متوقف شده است. به گفته وی، مقامات مسکو فعالانه برای تثبیت اوضاع در منطقه تلاش کردند و طرف روسی همچنان به تلاش خود برای حل و فصل مشکلات ادامه داده و امیدوار است که ثبات و آرامش در منطقه حاکم شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار