توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آمریکا تحریم‌های شرکت ماهان ایر را تمدید کرد

آمریکا تحریم‌های شرکت ماهان ایر را تمدید کرد وزارت تجارت آمریکا روز جمعه تحریم‌های شرکت هواپیمایی «ماهان ایر» و ۱۲ شرکت بین‌المللی که با این شرکت همکاری داشتند را برای مدت شش ماه تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت تجارت آمریکا تحریم‌ها علیه شرکت هواپیمایی «ماهان ایر» ایران و تعداد دیگری از شرکت‌ها در کشورهای مختلف را که پیشتر با این شرکت هواپیمایی ایران همکاری داشته‌اند تمدید کرد.

به گزارش راشاتودی، در اسناد رسمی که روز جمعه توسط دفتر امنیت و صنعت،‌ وابسته به وزارت تجارت آمریکا منتشر شده، تحریم‌های اعمال شده علیه ماهان ایر و 12 شرکت برای شش ماه دیگر تمدید شده است.

این تحریم‌ها شامل ممنوعیت فروش هرگونه تجهیزات آمریکایی مربوط به صنعت هوایی یا قطعات یدکی به این شرکت‌ها می‌شود.

از جمله شرکت‌هایی که تحریم‌ها علیه آنها تمدید شده، شرکت‌هایی در انگلیس، اردن، عراق، امارات، سوریه، ترکیه و فرانسه بوده است.

اداره صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا قوانینی برای کنترل صادرات و بازصادرات اقلام، فناوری‌ها و نرم‌افزارهای دارای فناوری‌های دوگانه وضع کرده است. واشنگتن به بهانه نقض این قوانین برخی شرکت‌ها را تحریم یا جریمه می‌کند.

نخستین بار، «داریل جکسون»، دستیار وقت وزیر بازرگانی آمریکا در ۱۷ مارس ۲۰۰۸ فرمانی را برای لغو امتیازات صادراتی شرکت هواپیمایی ماهان صادر کرد. این فرمان از آن زمان به بعد برای دوره‌های ۱۸۰ روزه تمدید شده است.

دولت آمریکا در راستای سیاست فشار علیه ایران شرکت ماهان‌ایر را به دلیل آنچه به ادعای این کشور ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوانده شده در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

آمریکا با متهم کردن شرکت هواپیمایی ماهان به انتقال نیرو به سوریه این شرکت را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و کشورهای اروپایی را هم برای تحریم آن تحت فشار قرار داده بود.

تمدید تحریم‌های آمریکا علیه ماهان ایر در حالی صورت می‌گیرد که قرار است تا چند روز آینده مذاکرات ایران و گروه 1+4 برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران در وین اتریش از سرگرفته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار