دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دست رد هند به آمریکا برای برداشت از ذخایر نفتی

وزیر نفت هند در مخالفت با درخواست بایدن برای آزادسازی ذخایر نفتی تاکید کرد هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، هند آخرین درخواست جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا برای آزادسازی ذخایر استراتژیک نفتی را رد کرده‌است. بایدن اصرار دارد این اقدام می‌تواند جلوی افزایش بیشتر قیمت نفت را بگیرد.
دولت آمریکا با برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت دنیا ازجمله چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در این مورد گفتگو کرده‌است.
وزیر نفت هند در پاسخ به این درخواست بایدن گفت: «هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نبوده‌است. بلکه این ذخایر برای مواقع اضطراری مثل بروز زمین‌لرزه، جنگ یا توقف عرضه نفت طراحی شده‌اند».
قیمت جهانی نفت، گاز، زغال‌سنگ و برق به‌خاطر بهبود اقتصاد‌های دنیا از بحران کرونا و افزایش تقاضا برای انرژی و در شرایط کاهش گسترده سرمایه‌گذاری در این بخش به‌شدت بالا رفته‌است. قیمت نفت خام در ماه اکتبر به بالاترین رقم طی سه‌ساله گذشته یعنی ۸۵ دلار در هر بشکه رسید.


واشنگتن تلاش‌های بسیاری جهت مهار روند افزایش قیمت نفت در بحبوحه فشار داخلی برای برداشت از ذخایر استراتژیک و ممنوعیت صادرات نفت داشته‌است.
پس‌از رد درخواست افزایش تولید بایدن از ائتلاف اوپک پلاس و ادامه روند تدریجی افزایش تولید این ائتلاف علی‌رغم خواسته آمریکا، کاخ‌سفید از برخی کشور‌های آسیایی خواسته جبران کسری نفت در بازار را کنند.


کره جنوبی هم در اوایل همین هفته اعلام کرد موافق این درخواست بایدن نیست. دراین‌بین، چین خبر از آزادسازی بخشی از ذخایر نفتی خود جهت پایین آوردن قیمت نفت داد. این خبر در ابتدا باعث کاهش قیمت نفت به پایین‌ترین رقم طی ۶ هفته گذشته شد، ولی بعد دوباره قیمت شاخص‌های نفتی دنیا بالا رفت.


هند ۳۹ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیک خود دارد، درحالی‌که تقاضا برای نفت حدود ۵ میلیون بشکه در روز است. میزان ذخایر نفتی آمریکا به ۷۱۴ میلیون بشکه می‌رسد. ذخایر نفت خام چین و ژاپن به‌ترتیب برابر با ۴۷۵ و ۳۲۴ میلیون بشکه است. ذخایر نفت کره جنوبی هم به ۷۱ میلیون بشکه می‌رسد. به‌این‌ترتیب این ذخایر می‌توانند روی‌هم‌رفته ۱۵ روز عرضه نفت به جهان را تامین کنند که در حال حاضر حدود ۹۹ میلیون بشکه در روز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر