واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

دست رد هند به آمریکا برای برداشت از ذخایر نفتی

وزیر نفت هند در مخالفت با درخواست بایدن برای آزادسازی ذخایر نفتی تاکید کرد هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، هند آخرین درخواست جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا برای آزادسازی ذخایر استراتژیک نفتی را رد کرده‌است. بایدن اصرار دارد این اقدام می‌تواند جلوی افزایش بیشتر قیمت نفت را بگیرد.
دولت آمریکا با برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت دنیا ازجمله چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در این مورد گفتگو کرده‌است.
وزیر نفت هند در پاسخ به این درخواست بایدن گفت: «هدف از ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی شرایطی مانند شرایط فعلی نبوده‌است. بلکه این ذخایر برای مواقع اضطراری مثل بروز زمین‌لرزه، جنگ یا توقف عرضه نفت طراحی شده‌اند».
قیمت جهانی نفت، گاز، زغال‌سنگ و برق به‌خاطر بهبود اقتصاد‌های دنیا از بحران کرونا و افزایش تقاضا برای انرژی و در شرایط کاهش گسترده سرمایه‌گذاری در این بخش به‌شدت بالا رفته‌است. قیمت نفت خام در ماه اکتبر به بالاترین رقم طی سه‌ساله گذشته یعنی ۸۵ دلار در هر بشکه رسید.


واشنگتن تلاش‌های بسیاری جهت مهار روند افزایش قیمت نفت در بحبوحه فشار داخلی برای برداشت از ذخایر استراتژیک و ممنوعیت صادرات نفت داشته‌است.
پس‌از رد درخواست افزایش تولید بایدن از ائتلاف اوپک پلاس و ادامه روند تدریجی افزایش تولید این ائتلاف علی‌رغم خواسته آمریکا، کاخ‌سفید از برخی کشور‌های آسیایی خواسته جبران کسری نفت در بازار را کنند.


کره جنوبی هم در اوایل همین هفته اعلام کرد موافق این درخواست بایدن نیست. دراین‌بین، چین خبر از آزادسازی بخشی از ذخایر نفتی خود جهت پایین آوردن قیمت نفت داد. این خبر در ابتدا باعث کاهش قیمت نفت به پایین‌ترین رقم طی ۶ هفته گذشته شد، ولی بعد دوباره قیمت شاخص‌های نفتی دنیا بالا رفت.


هند ۳۹ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیک خود دارد، درحالی‌که تقاضا برای نفت حدود ۵ میلیون بشکه در روز است. میزان ذخایر نفتی آمریکا به ۷۱۴ میلیون بشکه می‌رسد. ذخایر نفت خام چین و ژاپن به‌ترتیب برابر با ۴۷۵ و ۳۲۴ میلیون بشکه است. ذخایر نفت کره جنوبی هم به ۷۱ میلیون بشکه می‌رسد. به‌این‌ترتیب این ذخایر می‌توانند روی‌هم‌رفته ۱۵ روز عرضه نفت به جهان را تامین کنند که در حال حاضر حدود ۹۹ میلیون بشکه در روز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار