شکست طرح آمریکا برای کاهش قیمت نفت-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شکست طرح آمریکا برای کاهش قیمت نفت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۰ درصد افزایش به ۸۲ دلار و ۵۶ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تحلیلگران نسبت به موثر بودن اقدام آمریکا و چند کشور دیگر در آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک تردید دارند و تمرکز خود را معطوف گام بعدی تولیدکنندگان نفت کرده اند، قیمت نفت روز چهارشنبه شاهد افزایش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۰ درصد افزایش به ۸۲ دلار و ۵۶ سنت رسید. روز سه شنبه قیمت نفت برنت ۳.۳ درصد افزایش یافته بود. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا برای تحویل در ماه ژانویه هم که دیروز ۲.۳ درصد رشد کرده بود، امروز با ۳۵ سنت معادل ۰.۴۵ درصد رشد به ۷۸ دلار و ۸۵ سنت رسید.

ساتورو یوشیدا تحلیلگر بازار نفت در موسسه راکوتن گفت: «میزان اندک نفت آزاد شده توسط آمریکا و دیگر کشور‌ها موجب ناامیدی سرمایه گذاران شده است.»

وی افزود: «به علاوه، تلاش‌های هماهنگ مصرف کنندگان این گرانی را ایجاد کرده که اوپک پلاس ممکن است روند افزایش تولید خود را کندتر کند.» به گفته این تحلیلگر بازار نفت اکنون معطوف نشست بعدی گروه اوپک پلاس در دوم دسامبر شده است.

آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد با هماهنگی چین، هند، کره جنوبی، ژاپن و انگلیس و با هدف کاستن از قیمت نفت میلیون‌ها بشکه نفت از محل ذخایر استراتژیک خود به بازار تزریق می‌کند. این اقدام در پاسخ به بی اعتنایی اوپک پلاس به درخواست کشور‌های مصرف کننده برای افزایش بیشتر تولید اتخاذ شده است.

فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه گفت دولت وی بخشی از ذخایر نفت خود را آزاد می‌کند، اما به رقم دقیقی اشاره نکرد. روزنامه نیکی چاپ ژاپن گزارش داده که این کشور تا پایان امسال حدود ۴.۲ میلیون بشکه از ذخایر خود را به مزایده می‌گذارد.

تحلیلگران معتقدند تاثیر اقدامات اینچنینی که پس از سال‌ها کاهش سرمایه گذاری و ترمیم قابل توجه اقتصاد جهان پس از بحران کرونا انجام می‌گیرد کوتاه مدت خواهد بود./تسنیم

ارسال نظر