سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

پاکستان: توافق تجارت پایاپای با ایران حاصل شد

مقامات پاکستان از توافق این کشور با ایران درباره تجارت پایاپای به منظور حل مشکل نبود کانال‌های بانکی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته دائمی بازرگانی مجلس سنای پاکستان روز پنجشنبه از توافق اسلام آباد و تهران در مورد تجارت پایاپای مطلع شده است.

این توافق را صالح فاروقی، معاون وزیر بازرگانی پاکستان در پاسخ به سوال سناتور فیدا محمد بیان کرد. این جلسه به ریاست سناتور زیشان خانزاده برگزار شد.

صالح فاروقی در اظهارات خود تاکید کرد که به دلیل نبود کانال‌های بانکی با ایران، برخی مشکلات در تجارت با تهران وجود دارد.


وی گفت: موضوع تجارت پایاپای با ایران حل شده است. وی در ادامه گفت که اجرای توافق تجارت پایاپای با ایران تا یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

معاون وزیر بازرگانی پاکستان به کمیته سنا تاکید کرد که قرار گرفتن نام این کشور در لیست خاکستری FATF هیچ تاثیری بر صادرات پاکستان ندارد.

رازک داوود، مشاور بازرگانی نخست وزیر پاکستان، نیز در این نشست توضیحاتی را درباره طرح +GSP به کمیته مجلس سنا ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد که صادرات پاکستان به اروپا عمدتاً به دلیل دسترسی به تجارت ترجیحی به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا خواستار گسترش دامنه صادرات به بازار‌های اروپایی شده است، اما به دلیل ضعف صادرکنندگان ما، صادرات به این منطقه آنطور که باید رشد نداشته است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان تجارت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار