توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

حجت‌الاسلام مصدق:مدعیان حقوق بشر حق ۸۵ میلیون شهروند ایرانی را به خاطر یک نفر نادیده می‌گیرند

معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا به دنبال تحول در نظام قضایی مورد انتظار رهبری است که بر همین اساس برنامه تحول راهبردی را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۴۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، حجت الاسلام محمد مصدق معاون حقوقی قوه قضاییه در نشستی که به میزبانی قوه قضاییه و با حضور رئیس مجلس و نمایندگان خانه ملت برگزار شد، با بیان اینکه تحول در نظام قضایی مورد انتظار رهبری است، گفت: ریاست قوه قضاییه بر همین اساس دستور داد که در دستگاه قضا برنامه تحول راهبردی را پیش بگیریم.

معاون حقوقی قوه قضاییه بر همین اساس تصریح کرد: به نمایندگان مجلس به خصوص کمیسیون قضایی این اطمینان را می دهم که لوایح را با استفاده از ظرفیت پژوهشگران، اساتید مرکز پژوهش های مجلس و مراکز تحقیقاتی خود به گونه ای تدوین می کنیم که به  نفع مردم بوده و اطمینان آنها را جلب کند.

وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه تقنین نیاز به برنامه جهادی داریم، عنوان کرد: تا کنون جلسات متعددی با اعضای کمیسیون قضایی مجلس داشته و از نمایندگان که دغدغه حقوقی و احقاق حقوق ملت را دارند تشکر می کنم.

معاون حقوقی قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: در موضوع حق شهروندی و حقوق بشر اظهار نظرهایی از سوی کشورهای دیگر مطرح می شود که در واقع در آنها حق 85 میلیون نفر شهروند ایرانی در مسائل امنیتی نادیده گرفته شده و حق یک نفر را می بینند.

منبع : فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار